امروز قصد داریم یک استیک عالی مخصوص بیمارانی که کم خونی دارند آموزش دهیم اگر مبتلا به کم خونی هستید این غذا سرشار از آهن و مواد مغذی است و نحوه طبخ آن مواد ضروری گوشت را برای بیماران مبتلا به کم خونی از بین نمی برد…
مواد لازم : برای ۱ نفر
گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده | ۲ تکه (۲۵۰ گرم) |
سویا سس | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی خرد شده | ۱ عدد |
پیازچه خرد شده | ۱۰۰ گرم |
نخود پخته | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نعناع | به میزان لازم |
روش تهیه:
گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزهدار کرده و به مدت ۳- ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.
سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.
پیازچه و گوجهفرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.
نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت