افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

خوراک ذرت و لوبیا غذای آمریکایی

fo102

اسكوت پیكوك با روشی آسان و اصیل این خوراك را درست می‌كند. و دارای تركیباتی مثل، ذرت شیرین، لوبیای نازك، گوشت ران درشت، تكه كره و كرم و مواد انتخابی مثل گوجه فرنگی تازه، كدو، گیاهان بوته ای كه در منزل دارید.اسكوت پیكوك سر آشپز معروف استاد پخت و عرضه خوراك‌های اصیل آمریكایی است.

مواد لازم:

 

لوبیای تازه ۲ فنجان
نمك پاك شده به میزان لازم
ذرت درشت ۲ خوشه
روغن بدون نمك به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
سس غلیظ یا(سس بشامل) ۴/۱ فنجان
گوشت ران ریز شده ۴/۱ فنجان

 

طرز تهیه :

 

۱- لوبیای نازك را در یك ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. ۱ قاشق چای خوری نمك اضافه كنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد كنید و به اندازه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا این كه نازك و نرم شود. لوبیا‌های تغییر شكل داده را از صافی جداگانه رد كنید.

 

 

 

 

۲- ذرت را پوست بكنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده كرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخ‌های آن پاك شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده كرده تا دانه‌های ذرت را از چوبش جدا كنید.

 

 

 

 

 

 

۳- ماهی تابه را داغ كرده و كره را در آن بیندازید، زمانی كه آب شد و حباب زد، ذرت را اضافه كرده و برای ۱ تا ۲ دقیقه با نمك و فلفل تفت می‌دهیم، خوب كه تفت خورد لوبیا را اضافه كرده و برای ۱ دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.

 

 

۴- گوشت و سس را اضافه كرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را كم كنید. سپس غذا را به ۸ قسمت كرده و سرو كنید.

 

 

 

 

 

 

ارزش غذایی :

 

– كالری ۱۴۱

 

– چربی ۶ گرم

 

– چربی‌های اشباع ۴ گرم

 

– كلسترول ۲۰ میلی گرم

 

– سدیم ۲۴۶ گرم

 

– كربوهیدرات ۱۸ گرم

 

– فیبر ۳ گرم

 

– پروتئین ۵ گرم

 

– ویتامین C 7%

 

– كلسیم ۲%

 

– آهن ۴%

 

– در صد ارزش روزانه مبنی بر كالری ۲۰۰۰

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *