اسكوت پیكوك با روشی آسان و اصیل این خوراك را درست میكند. و دارای تركیباتی مثل، ذرت شیرین، لوبیای نازك، گوشت ران درشت، تكه كره و كرم و مواد انتخابی مثل گوجه فرنگی تازه، كدو، گیاهان بوته ای كه در منزل دارید.اسكوت پیكوك سر آشپز معروف استاد پخت و عرضه خوراكهای اصیل آمریكایی است.
مواد لازم:
لوبیای تازه | ۲ فنجان |
نمك پاك شده | به میزان لازم |
ذرت درشت | ۲ خوشه |
روغن بدون نمك | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
سس غلیظ یا(سس بشامل) | ۴/۱ فنجان |
گوشت ران ریز شده | ۴/۱ فنجان |
طرز تهیه :
۱- لوبیای نازك را در یك ماهی تابه ریخته و آن را با آب بپوشانید. ۱ قاشق چای خوری نمك اضافه كنید و بگذارید بجوشد. آن را به طور سطحی از صافی رد كنید و به اندازه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا این كه نازك و نرم شود. لوبیاهای تغییر شكل داده را از صافی جداگانه رد كنید.
۲- ذرت را پوست بكنید. از پارچه حوله ای آشپزخانه استفاده كرده و آن را به آرامی به ذرت بمالید تا نخهای آن پاك شود و از بین برود. از چاقوی تیز استفاده كرده تا دانههای ذرت را از چوبش جدا كنید.
۳- ماهی تابه را داغ كرده و كره را در آن بیندازید، زمانی كه آب شد و حباب زد، ذرت را اضافه كرده و برای ۱ تا ۲ دقیقه با نمك و فلفل تفت میدهیم، خوب كه تفت خورد لوبیا را اضافه كرده و برای ۱ دقیقه با دقت آن را هم بزنید تا پخته شود.
۴- گوشت و سس را اضافه كرده و بگذارید خوب بپزد و شعله را كم كنید. سپس غذا را به ۸ قسمت كرده و سرو كنید.
ارزش غذایی :
– كالری ۱۴۱
– چربی ۶ گرم
– چربیهای اشباع ۴ گرم
– كلسترول ۲۰ میلی گرم
– سدیم ۲۴۶ گرم
– كربوهیدرات ۱۸ گرم
– فیبر ۳ گرم
– پروتئین ۵ گرم
– ویتامین C 7%
– كلسیم ۲%
– آهن ۴%
– در صد ارزش روزانه مبنی بر كالری ۲۰۰۰