افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه میگو و کاهو بریان

fo112

همان طور که میدانید میگو سرشار از فسفر است و برای بدن شما و مخصوصا بدن فرزندان بسیار مفید است.امروز تصمیم داریم یک غای عالی با میگو را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 

روغن زیتون ۴/۱ فنجان
نمک ۲/۱ قاشق چای خوری
میگوی بزرگ، تازه یا فریز شده و پوست كنده ۱ بسته
كاهو، از طول نصف شده ۲ مغز
پنیر پارمیزان نازك رنده شده ۴/۱ فنجان
لیمو ترش ۲ عدد
روغن زیتون به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه :

 

 

۱- در یك كاسه كوچك ۴/۱ فنجان روغن زیتون و ۲/۱ نمك را ریخته و باسرعت با هم مخلوط كرده و كاهو و میگو را در آن قرار می‌دهیم. روی ۴ سیخ فلزی ۱۰ اینچی میگو ها را قرار داده و بین هر میگو ۴/۱ اینچ فاصله می گذاریم.

۲- زغال چوب را برای كباب كردن آماده می‌كنیم و میگو ها را برای مدت ۴ تا ۸ دقیقه یا تا زمانی كه كدر شود روی آتش مستقیم قرار می‌دهیم. بعد آن را می‌چرخانیم تا قسمت پشت آن نیز پخته شود. بعد كاهو ها را روی آتش مستقیم به مدت ۲ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی كه نشانه های پلاسیدگی روی آن ها دیده شود قرار می‌دهیم تا كباب شوند. ( برای كباب كردن روی شعله گاز باید مراحل آن را روی حرارت متوسط قرار دهیم.)

۳- كاهو را در كاسه قرار دهید و میگو ها را از سیخ در آورده و در كنار كاهو بچینید و به صورت كم كم پنیر پارمیزان رنده شده را روی آن بپاشید. و آب یك لیمو ترش را گرفته و روی آ بریزی. بعد روغن زیتون را به آن اضافه كنید. و روی آ نها نمك و فلفل بپاشید و بقیه لیمو ترش ها را در كنار سالاد سرو كنید.

*اگر خواستید كه بجز سیخ كردن میگو راه دیگری را انتخاب كنید می‌توانید به جای سیخ كردن آن ها را در گریل درست كنید. گریل فر را قبل از شروع برای مدت ۵ دقیقه حرارت دهید بعد میگو ها را برای ۵ تا ۸ دقیقه در آن قرار دهید.
ارزش غذایی

 

 

 

كالری ۲۶۷

چربی كل ۲۰ گرم

چربی اشباع ۳ گرم

تك چربی اشباع نشده۱۳ گرم

حلقه های چربی های اشباع نشده ۲ گرم

كلسترول ۱۳۳ میلی گرم

سدیم ۵۱۴ میلی گرم

كربوهیدرات ۲ گرم

قند ۰ گرم

فیبر ۰ گرم

پروتئین ۱۹ گرم

ویتامین C 20%

كلسیم ۱۲%

آهن ۳%

میزان كالری كسب شده در مصرف روزانه ۲۰۰۰ كالری

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *