افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

مسقطی مخصوص شب یلدا

fo186

با نزدیک شدن به شب یلدا همه خانم ها به دنبال تنقلات و شیرینی های خوشمزه برای این شب میباشند.امروز تصمیم داریم مسقطی را آموزش دهیم امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

نشاسته گل سفید خوب یک پیمانه
خلال پسته و بادام ۲ قاشق سوپخوری
گلاب نصف پیمانه
آب ۴ لیوان
آرد برنج نیم پیمانه
شکر ۳ پیمانه
پودر پسته مقداری
شیر ۵ لیوان

 

طرز تهیه مسقطی :

نشاسته را در ۴ لیوان آب سرد حل کرده و از صافی عبور می دهیم . آرد برنج را در شیر حل کرده و از صافی رد می کنیم . نشاسته و آرد برنج حل شده را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف لعابی روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب بهم زده تا مایه جوش آمده و غلیظ شود .

 

شکر و گلاب را اضافه کرده مایه را با حرارت گذاشته تا بجوشد و مرتب بهم می زنیم تا ته نگیرد . هنگامی که خط قاشق روی مایه محو نگردد غلیظ شده است و یخ در بهشت آماده است در کف ظرفی لبه دار مقداری پودر پسته ریخته و مواد را روی آن میریزیم تا مواد صاف و یکدست شوند . خلال پسته و بادام را روی آنها می ریزیم، پس از خنک شدن بطور لوزی یا مربع برش می زنم .

 

نکته : در صورت شل بودن مواد برش نمی خورد باید در ظرفی مجددا ً آنها را جوشانیده و پس از خنک شدن برش بزنیم . در صورت سفت شدن مواد نمی توان آنها را مصرف کرد با مقداری آب و گلاب آن را نرم می کنیم .

 

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *