امروز تصمیم داریم یک میان وعده خوشمزه مخصوص کودکان راآموزش دهیم.این دسر بسیار راحت است و معمولا در ماه مبارک رمضان آن را درست میکنند.امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
برنج | ۵/۰ لیوان |
شیر | ۵ الی ۶ لیوان |
گلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک | ۵/۰ لیوان |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود . در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید. بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعصی روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند .درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم ویا زیاد و یا تغییر دهید .
امتیاز شما به این دستور پخت