آش رشته یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین آشها میباشد که معمولا در اکثر مراسم ها و مهمانی های دور همی آن را درست میکنیم و از خوردن آن لذت میبریم.امروز تصمیم داریم این آش خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم
مواد لا زم ( برای ۴ نفر ) :
رشته مخصوص آش | ۴۰۰ گرم |
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) | ۱ كیلو |
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) | ۴۵۰ گرم |
نعناع خشك | ۴ قاشق یا نعناع تازه ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۴ عدد متوسط |
كشك ساییده غلیظ | ۲ لیوان |
آرد | ۲ قاشق |
روغن | به میزان لازم |
نمك و فلفل | به مقدار كافی |
طرز تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.
سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم.