جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه پای سیب

81452959609506433637

پای سیب یک دسر خیلی خیلی خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این دسر بسیار شیک و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • جوز: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
  • دارچين: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • كشمش يا گيلاس خشك: يك‌سوم فنجان
  • شكر: نصف فنجان
  • خمير دولايه پاي: يك دستور
  • سيب پوست گرفته نازك ورقه شده: ۶ فنجان

روش تهیه :

خمير را در ظرف پاي گردي به قطر ۲۲/۵سانت پهن كنيد. اگر مايل بوديد سيب‌ها را به آبليمو آغشته كنيد. شكر، آرد، دارچين و جوز را مخلوط كنيد. سيب و كشمش را هم اضافه كنيد. مخلوط سيب را روي خمير بريزيد. دور خمير را مرتب كنيد. اگر مايل بوديد روي خمير با برس شير بماليد و كمي شكر بپاشيد. براي جلوگيري از قهوه‌اي شدن خمير، فويلي مربعي شكل به ابعاد ۲۵×۲۵ سانتي‌متر درآوريد. وسط فويل را دايره‌اي به قطر ۱۰ سانت بچينيد و فويل را روي ظرف پاي بگذاريد. ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد، فويل را برداريد و ۲۰ دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا ميوه‌ها نرم شوند و خمير بپزد سپس پاي را روي الك سيمي خنك كنيد. (۸ قطعه)

نكته:
اگر خمير را يكدست پهن كرديد روي خمير با چنگال يا كارد منافذي را براي خروج هوا ايجاد كنيد.
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید