افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه پای سیب

81452959609506433637

پای سیب یک دسر خیلی خیلی خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این دسر بسیار شیک و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • جوز: يك‌هشتم قاشق مرباخوري
  • آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
  • دارچين: يك‌دوم قاشق مرباخوري
  • كشمش يا گيلاس خشك: يك‌سوم فنجان
  • شكر: نصف فنجان
  • خمير دولايه پاي: يك دستور
  • سيب پوست گرفته نازك ورقه شده: ۶ فنجان

روش تهیه :

خمير را در ظرف پاي گردي به قطر ۲۲/۵سانت پهن كنيد. اگر مايل بوديد سيب‌ها را به آبليمو آغشته كنيد. شكر، آرد، دارچين و جوز را مخلوط كنيد. سيب و كشمش را هم اضافه كنيد. مخلوط سيب را روي خمير بريزيد. دور خمير را مرتب كنيد. اگر مايل بوديد روي خمير با برس شير بماليد و كمي شكر بپاشيد. براي جلوگيري از قهوه‌اي شدن خمير، فويلي مربعي شكل به ابعاد ۲۵×۲۵ سانتي‌متر درآوريد. وسط فويل را دايره‌اي به قطر ۱۰ سانت بچينيد و فويل را روي ظرف پاي بگذاريد. ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد، فويل را برداريد و ۲۰ دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا ميوه‌ها نرم شوند و خمير بپزد سپس پاي را روي الك سيمي خنك كنيد. (۸ قطعه)

نكته:
اگر خمير را يكدست پهن كرديد روي خمير با چنگال يا كارد منافذي را براي خروج هوا ايجاد كنيد.

امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *