مرغ لیمویی یک مرغ ترش مزه و عالی میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.پیشنهاد میکنم افرادی که مزه ترش غذاها را دوست دارند حتما این غذا را امتحان کنند.با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذا را آموزش دهیم.
- سينه مرغ بياستخوان: ۶ عدد نصف شده
- روغن مايع: ۳ قاشق غذاخوري
- آبليمو: يكسوم فنجان
- پوست ليمو رنده شده: يك قاشق مرباخوري
- آويشن يا ريحان خشك: يك قاشق مرباخوري
- سير لهشده: ۲ حبه
- فلفل سياه درشت ساب: يك دوم قاشق مرباخوري
- نمك: يك چهارم قاشق مرباخوري
- سالسا: مقداري
- ليموترش تازه: ۲ تا ۳ عدد
مرغها را در كيسهاي بريزيد. پوست ليمو، آبليمو، روغن، آويشن، فلفل، نمك و سير را با هم مخلوط كنيد و روي مرغها بريزيد. درب پاكت را ببنديد وتکان بدهید و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال بگذاريد. شعله بالاي فر را روشن كنيد. مرغ را از پاكت در آوريد و در سيني فر بچينيد. مواد را در پاكت نگه داريد و سيني را با فاصله ۱۰ تا ۱۲ سانت از شعله بالا ۶ دقيقه در فر بگذاريد تا مرغ كمي برشته شود. مرغها را زير و رو كنيد، كمي از مواد داخل پاكت را رويشان بماليد و ۶ دقيقه ديگر در فر بگذاريد. (شما ميتوانيد اين غذا را با سالسا و ليموترش تازه سرو كنيد.)