طرز تهیه مرغ بختیاری
اگر از درست کردن مرغ های تکراری خسته شده اید پیشنهاد میکنم حتما این روش مرغ را امتحان کنید.مرغ بختیاری بسیار خوش عطر و خوشمزه میباشد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم
همچنین بخوانید: طرز تهیه کیش مرغ
طرز تهیه :
ابتدا در یک قابلمه روغن ریخته و پیاز ها رو که با رنده ریز رنده کرده ایم اضافه و تفت میدهیم در این فاصله دانه های انار خشک شده یا ترشی ناردون را با ۲ لیوان آب حدود نیم ساعت می جوشانیم تا غلیظ شودو از صافی رد میکنیم و بعد مرغ های تیکه شده را به پیازها که طلایی شده اند اضافه و تفت می دهیم کمی که سرخ شدند نمک ، زرد چوبه ، کاری ، زعفران آب کرده را اضافه و کاملاَ تفت میدیم و ترشی ناردون را اضافه اضافه کرده که حدود ۱ و نیم لیوان آب میشه و در قابلمه را می گذاریم تا با حرارت کم پخته و آب آن بخار شود .
امتیاز شما به این دستور پخت