اگر به غذاهای ترش علاقمند هستید و از خورشت های تکراری خسته شده اید حتما این خورشت خوشمزه را امتحان کنید.برای آموزش این خورشت ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد اولیه :
گوشت خرد شده | نیم کیلو گرم |
پیاز داغ | دو قاشق غذاخوری |
غوره | ۳۵۰ گرم |
نعنا و جعفری | یک کیلوگرم |
روغن و نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش غوره :
گوشت را همراه پیاز داغ میگذاریم بپزد.
سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم.
وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه میکنیم.
پس از ده دقیقه غوره با نمک را هم اضافه کرده و میگذاریم خورش جا بیفتد.
در صورت تمایل میتوانید از غوره کمتر یا بیشتر استفاده کنید.
امتیاز شما به این دستور پخت