شما میتوانید بدون دادن هزینه اضافی خودتان کیک تولد درست کنید و آن را با باتر کریم تزیین کنید.باتر کریم بسیار خوش طعم و راحت است.برای تهیه آن با ما همراه باشید
مواد اولیه :
پودر شکر ۶۷۵ گرم (۳ لیوان)
کره ۱۱۵ گرم +یک و نیم قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چای خوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
شکلات تلخ ۵۵ تا ۶۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا با همزن (دور کند)، ۱۱۵ گرم کره رو تو یه کاسه بزرگ حدودا ۱ دقیقه میزنیم تا نرم و صاف بشه.
کم کم شکر رو هم اضافه میکنیم و با کره مخلوط میکنیم. وقتی کاملا مخلوط شد، وانیل و نمک هم اضافه میکنیم و با دور تند همزن موادمون رو حدودا ۴ دقیقه میزنیم تا ترکیبمون نرم و پفکی بشه.
شکلات رو به روش بن ماری (آموزش روش بن ماری در انتهای همین مطلب) با ۱/۲ قاشق غذاخوری کره ذوب کرده، به موادمون اضافه میکنیم و میزنیم تا کاملا مخلوط بشن.
کرم شکلاتی ما آماده ست.
روش بن ماری چیست؟
برای ذوب کردن شکلات قهوه ای یا سفید میشه از ظرفی فلزی استفاده کرد و ظرف محتوی شکلات رو روی ظرف دیگه ای که محتوی آب هست قرار داد و ظرف آب رو روی حرارت ملایم گذاشت. به این روش بن ماری (بن ماری یا روش ذوب کردن با حرارت غیرمستقیم) گفته میشه. شکلات به تدریج شل میشه و باید با لیسک هم زد تا کاملا ذوب بشه.
نکات:
۱)این مقدار کرم برای تزئین ۲۴ کاپ کیک کافیه.
۲)رنگ این کرم کاملا بستگی به مرغوب یا نامرغوب بودن شکلات و پودر کاکائو شما داره هرچی مواد مرغوب تر باشن کرم تیره تر هست!
۳)در صورت تمایل مقدار کمی گلاب هم به مواد اضافه کنید.
۴)اگر دوست دارید کرم خیلی شیرین باشه شکلات تخته ای استفاده کنید.
۵)میتونید برای دو رنگ شدن کرم نصفش رو با شکلات سیاه و نصفش رو با شکلات سفید تهیه کنید.