معمولا ما انواع پاستا را در منزل داریم اما اسم خیلی از انها را نمیدانیم.امروز ما قصد داریم اسم و بهترین زمان طبخ و مدل پخت و سس خوشمزه همراه با آن پاستا را به شما عزیزان آموزش دهیم .
موی فرشته
- زمان طبخ: ۳ تا ۵ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
- سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون، خامه، كره وغذاي دريايي
————————————————————————————————————————————————————————————————–
ماکارونی زانویی
كوتاه، لولههايي به شكل حرف C
- زمان طبخ: ۶ تا ۸ دقيقه
- بهترين روش مصرف: بهصورت پخته در غذا، سالاد و سوپ
- سس مناسب: پنير، كره
————————————————————————————————————————————————————————————————
پاپیونی
داراي قسمت مركزي باريك كه مثل پاپيون بهنظر ميآيد. در ايتاليا بهعنوان پروانهاي مشهور است.
- زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس و سالاد
- سس مناسب: پنير، روغن زيتون و كره
————————————————————————————————————————————————————————————————-
فتوچینی
طولش برابر طول اسپاگتي و رشتهاش در حدود ۶/۰ سانتيمتر عرض دارد و نامش در زبان ايتاليايي به معني روبان كوچك است.
- زمان طبخ: ۱۰ الي ۱۲ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
- سس مناسب: گوشت، خامه و پنير
—————————————————————————————————————————————————————————————————–
پیچی
طول آن حدود ۴ سانتيمتر و شكلش بهصورت مارپيچ است.
- زمان طبخ: ۸ تا ۱۰ دقيقه
- بهترين روش مصرف: بهصورت پخته در غذا و سالاد
- سس مناسب: گوجه فرنگي، پستو و غذاي دريايي
———————————————————————————————————————————————————————————————————-
صدفی بزرگ
از اسمش مشخص است كه به شكل يك صدف بزرگ با سطح خارجي برآمده و يك حفره بزرگ است.
- زمان طبخ: ۱۱ تا ۱۳ دقيقه
- بهترين روش مصرف: بهصورت پخته در غذا و در غذاهاي فصلي
- سس مناسب: گوجه فرنگي، خامه
——————————————————————————————————————————————————————————————————–
زیتی
لولههايي با قطر متوسط ۵ سانتيمتر يا بيشتر هستند.
- زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
- بهترين روش مصرف: بهصورت پخته در غذا
- سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون، خامه وپنير
—————————————————————————————————————————————————————————————————
رشته ای
طولش برابر با اسپاگتي و عرضش برابر ۳ ميليمتر است.
- زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
- سس مناسب: گوجهفرنگي، پستو، روغن زيتون و غذاي دريايي
——————————————————————————————————————————————————————————————————
اور چیتی
بهصورت ديسك كوچك و گود بوده و به معني گوشهاي كوچك است.
- زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
- سس مناسب: گوشت، خامه و غذاي دريايي
——————————————————————————————————————————————————————————————————-
اورزو
پاستا با شكل دانههاي برنج
- زمان طبخ: ۹ تا ۱۱ دقيقه
- بهترين روش مصرف: سالاد، سوپ
- سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون و سركه
—————————————————————————————————————————————————————————————————
تالیاتلی
داراي رشته تخت و بلند به طول ۱۵ سانتيمتر است.
- زمان طبخ: ۷ تا ۱۰ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
- سس مناسب: گوجه فرنگي، گوشت، سبزي
———————————————————————————————————————————————————————————————–
پنه
لوله كوتاهي به طول ۱۰ سانتيمتربا مقطع چندضلعي است.
- زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
- سس مناسب: گوجهفرنگي درشت و رسيده، گوشت، سبزي وخامه
——————————————————————————————————————————————————————————————————–
ریگاتونی
رشته لولهاي شكل به طول ۴ و قطر ۲ سانتيمتر بوده و شيارهايي روي آن قرار دارد و در لغت به معني شيار بزرگ است.
- زمان طبخ: ۱۱ تا ۱۳ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس، بهصورت پخته در غذا
- سس مناسب: گوشت و سبزي، خامه و پنير
——————————————————————————————————————————————————————————————————–
صدفی
به شكل صدف كوچك با حفره مشخص
- زمان طبخ: ۱۰ تا ۱۲ دقيقه
- بهترين روش مصرف: بهصورت پخته در غذا و سالاد
- سس مناسب: گوجهفرنگي، گوشت، سبزي، خامه، پنير و سركه
———————————————————————————————————————————————————————————————————-
اسپاگتی
رشتههاي باريك و گرد به طول ۲۵ سانتي متر هستند.
- زمان طبخ: ۹ تا ۱۱ دقيقه
- بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
- سس مناسب: گوجه، پستو، گوشت و غذاي دريايي
——————————————————————————————————————————————————————————————————-
اگر مي خواهيد ماكاروني بپزيد:
۱- چند قاشق غذا خوري روغن داخل ماكاروني در حال جوشيدن بريزيد.
۲- چند قاشق آبليمو به ظرف ماكاروني در حال جوشيدن اضافه كنيد.
۳- چند قاشق آبليمو به مايه ماكاروني اضافه كنيد تا ماكاروني شما لذيذتر شود.
اگر ميخواهيد دلمه برگمو بپزيد
براي بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشني تمبرهندي مخلوط با آب استفاده كنيد.
اگر كوفته شما وا رفت
براي اينكه كوفتههاي شما در آب از هم نپاشد، مقداري آرد و تخم مرغ به آن بيفزاييد و حرارت آتش را زياد كنيد.
اگر فلفل غذاي شما زياد شد:
اگر فلفل بيش از اندازه به غذايتان زدهايد و خيلي تند شده است، چند دقيقه قبل از آنكه غذا را از روي حرارت برداريد، آب يك ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد، به طرز قابل ملاحظهاي تندي غذا از بين خواهد رفت.
اگر حبوبات بينمك شد:
اگر حبوبات شما بينمك شد، هرگز نمك خشك روي آن نريزيد ؛ بلكه مقدار نمك مورد نياز را در آبجوش حل كنيد، سپس داخل حبوبات پخته بريزيد. به اين صورت نمك به همه حبوبات ميرسد.
اگر نان شيريني از قالب جدا نشد:
اگر نان شيريني از قالب جدا نميشود، يك پارچه را داخل آب خيلي داغ فرو كنيد و دور قالب شيريني بپيچيد و چند دقيقه صبر كنيد؛ نان شيريني بهراحتي از قالب جدا خواهد شد.