میگو یکی از غذاهایی است که سرشار از فسفر میباشد و برای بدن انسان مخصوصا بدن کودکان بسیار مفید میباشد.امروز تصمیم داریم یک خوراک میگوی ایتالیایی را آموزش دهیم
مواد لازم :
میگو | ۱ کیلو |
تخم مرغ | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۳۰۰ گرم |
خامه | ۱۵۰ گرم |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
ماءالشعیر | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه:
پس از اینکه میگو ها رو تمیز کردیم آن را درون ظرف محتوی ماءالشعیر ۱۲ساعت میخوابانیم..گوجه ها را رنده کرده و داخل ماهیتابه میریزیم و یک قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه میکنیم.وقتی آب گوجه کشیده شد تخم مرغ را در ظرفی جدا شکسته و خوب هم میزنیم و به مواد اضافه میکنیم و در آخر خامه را با آن مخلوط کرده و مواد را کنار میگذاریم.
سپس سیر و پیار را خرد کرده در روغن زیتون سرخ میکنیم و و قتی طلایی شد میگو را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم .سپس در ظرفی پهن میگورا کشیده و سسی را که از قبل تهیه کرده ایم را روی آن پخش میکنیم.ماءالشعیر هم باعث تردی میگو میشه هم بهش مزه میده و به نظر من بوی زخمش رو هم میگیره .