ریواس یک میوه ترش مزه است که طرفدار خاصی دارد در این جا می خواهیم به شما دوستان درباره خاصیت های شگفت انگیز و درمانی ریواس اطلاعاتی را بیان کنیم .
گفته های دکتر پریسا حیدری، از فواید ریواس : «ریواس شادیآور است و باعث تقویت معده و احشا و کبد گرم میشود و از دیگر خواص این گیاه میتوان به تحریک کردن اشتها اشاره کرد.» «البته مصرف ریواس برای بیماریهایی مانند وسواس، تپش قلب و بواسیر مفید است و خواص این گیاه محدود به این موارد نیست و حتی عصاره ریواس نیز منجر به تقویت بینایی میشود.»
وی با اشاره به اینکه در فصل بهار بهخصوص وقتی که هوا رو به گرمی میرود، مصرف خورش ریواس خیلی پیشنهاد میشود، گفت: «از دیدگاه طب سنتی ایرانی ریواس یا جکری دارای طبیعت سرد و خشک است و بهتر است خورشهایی که طبیعت سرد پیدا میکنند، در روز و هنگام ظهرها که گرمی هوا حداکثر ممکن است، مصرف شوند.»
دکتر حیدری در پزشکین بیان می کنند رعایت این نکته را مخصوصا در تغذیه افراد مسن بسیار ضروری دانست و گفت: «این موضوع در مورد تغذیه افراد مسن باید بیشتر دقت شود. یعنی خوردن غذاها با طبیعت سرد مانند دوغ، ماست، ماهی، لبنیات و خورشهایی که دارای طعم ترش و سردی طبیعتاند در شب هنگام برای افراد مسن توصیه نمیشود زیرا که سالمندان، مزاج سنشان نیز به سمت سردی گرایش پیدا میکند و مصرف این غذاها بهخصوص در شبهنگام، میتواند باعث افزایش سردی بدن و احتمال افزایش بروز برخی بیماریها شود.»
مطلب مرتبط
-
منبع ; بهداشت نیوز