گوشت و نودل یک شام خیلی خوشمزه میباشد این غذا بسیار راحت و خوش طعم میباشد برای تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم :
- مغز ران گوساله لطيف: ۵۰۰ گرم
- آرد سفيد: يكچهارم فنجان
- روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
- سير له شده: ۲ حبه
- پياز خرد شده: يك عدد
- آب گوشت: ۳ فنجان
- مرزنجوش يا ريحان خشك كفمال: يك قاشق مرباخوري
- فلفل سياه: يكچهارم قاشق مرباخوري
- ماكاروني نودل يا رشته فرنگي: ۲۴۰ گرم
- جعفري تازه ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
روش تهیه :چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را مكعبي خرد كنيد و در آرد بغلتانيد، سپس نصف گوشتهاي آرد زده را در روغن داغ سرخ كنيد و در ظرفي بريزيد و بقيه گوشتها را با پياز و سير مخلوط كنيد و اگر لازم بود كمي روغن اضافه سرخ كنيد. روغن اضافه را دور بريزيد و همه گوشتها را به ماهيتابه برگردانيد. آب گوشت، مرزنجوش و فلفل را اضافه كنيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و ۷۰ تا ۹۰ دقيقه در ظرف را ببنديد تا خوب بپزند، سپس رشتهها را بريزيد و مخلوط را به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و با در باز ۲۵ تا ۳۰ دقيقه بجوشانيد تا رشتهها هم بپزند، در آخر جعفري را بپاشيد و سرو كنيد. (۴ نفر)
امتیاز شما به این دستور پخت