جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه گوشت و نودل

0007023

گوشت و نودل یک شام خیلی خوشمزه میباشد این غذا بسیار راحت و خوش طعم میباشد برای تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :
  • مغز ران گوساله لطیف: ۵۰۰ گرم
  • آرد سفید: یک‌چهارم فنجان
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • آب گوشت: ۳ فنجان
  • مرزنجوش یا ریحان خشک کفمال: یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • ماکارونی نودل یا رشته فرنگی: ۲۴۰ گرم
  • جعفری تازه ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه :چربی اضافه گوشت را بگیرید و گوشت را مکعبی خرد کنید و در آرد بغلتانید، سپس نصف گوشت‌های آرد زده را در روغن داغ سرخ کنید و در ظرفی بریزید و بقیه گوشت‌ها را با پیاز و سیر مخلوط کنید و اگر لازم بود کمی روغن اضافه سرخ کنید. روغن اضافه را دور بریزید و همه گوشت‌ها را به ماهیتابه برگردانید. آب گوشت، مرزنجوش و فلفل را اضافه کنید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۷۰ تا ۹۰ دقیقه در ظرف را ببندید تا خوب بپزند، سپس رشته‌ها را بریزید و مخلوط را به جوش آورید. شعله را کم کنید و با در باز ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا رشته‌ها هم بپزند، در آخر جعفری را بپاشید و سرو کنید. (۴ نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید