جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه گوشت و نودل

0007023

گوشت و نودل یک شام خیلی خوشمزه میباشد این غذا بسیار راحت و خوش طعم میباشد برای تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :
  • مغز ران گوساله لطيف: ۵۰۰ گرم
  • آرد سفيد: يك‌چهارم فنجان
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • سير له شده: ۲ حبه
  • پياز خرد شده: يك عدد
  • آب گوشت: ۳ فنجان
  • مرزنجوش يا ريحان خشك كفمال: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • ماكاروني نودل يا رشته فرنگي: ۲۴۰ گرم
  • جعفري تازه ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري

روش تهیه :چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را مكعبي خرد كنيد و در آرد بغلتانيد، سپس نصف گوشت‌هاي آرد زده را در روغن داغ سرخ كنيد و در ظرفي بريزيد و بقيه گوشت‌ها را با پياز و سير مخلوط كنيد و اگر لازم بود كمي روغن اضافه سرخ كنيد. روغن اضافه را دور بريزيد و همه گوشت‌ها را به ماهيتابه برگردانيد. آب گوشت، مرزنجوش و فلفل را اضافه كنيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و ۷۰ تا ۹۰ دقيقه در ظرف را ببنديد تا خوب بپزند، سپس رشته‌ها را بريزيد و مخلوط را به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و با در باز ۲۵ تا ۳۰ دقيقه بجوشانيد تا رشته‌ها هم بپزند، در آخر جعفري را بپاشيد و سرو كنيد. (۴ نفر)

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)