جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ماهی بخار پز

اگر اضافه وزن دارید و به دنبالغذاهای کم کالری و سالم هستید پیشنهاد میکنم این مدل ماهی را حتما امتحان کنید.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید و آن را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید

 

مواد لازم:

 

 

 

فيله ماهي (ترجيحا بچه شير) ??? گرم
پياز کوچک ?عدد
ليمو يک عدد
فلفل دلمه رنگي نصف فلفل
خيار شور ??? گرم
سبزي خوردن ??? گرم
گوجه فرنگي يک عدد
قارچ ??? گرم
پودر پياز و نمک و زعفران به مقدار لازم
فلفل در صورت تمايل

 

 

 

طرز تهيه:

 

 

 

ماهي را بعد از خشک کردن با دستمال در يک ظرف با يکي از پيازها که خلال باريک شده و نصف ليمو و کمي پودر پياز و در صورت تمايل مقدار بسيار کمي پودر سير به مدت يک ساعت با در بسته نگه ميداريم.

 

سپس پياز دوم را در يک ظرف چدني يا تفلون خرد کرده و ماهي را از طرفي که پوست دارد روي آن قرار ميدهيم سپس کمي نمک و پودر پياز و کمي زعفران در صورت تمايل فلفل ترجيحا سياه روي آن ميپاشيم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسيار کم به حال خود ميگذاريم تا رنگ پيازها تغيير کند و ماهي بپزد .سپس نصف ديگر ليمو را روي ماهي ميريزيم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را ميگذاريم تا قارچ کمي نرم شود.در آخر ماهي و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب ميکشيم و با سبزيجات تازه و خوشرنگ و کم کالري تزيين ميکنيم .نوش جان!

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)