امروز قصد داریم یک کباب عالی را به شما آموزش دهیم.نام این غذا جوجه کباب دو رنگ میباشد که بسیار متفاوت و شیک و خوشمزه میباشد.برای آموزش این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
فيله گوساله | ۷۵۰ گرم |
فيله مرغ | ۲۰۰ گرم |
آب پياز | ۱ عدد |
روغن زيتون | ۲/۱ پيمانه |
آبليمو | ۲ قاشق سوپخوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
پياز | ۱ عدد |
گوجه فرنگي | ۲ عدد |
قارچ | ۴ عدد |
فلفل سبز دلمه اي | ۱ عدد |
طرز تهيه :
ابتدا فيله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل در مي آوريم و با بيفتك كوب مي كوبيم . فيله مرغ را شسته و به قطعاتي مستطيل شكل بريده و روي آن را نيز بابيفتك كوب مي كوبيم . توجه داشته باشيد قطعات مرغ بايد از تكه هاي گوشت كوچكتر باشد تا بتوانيد آن را داخل گوشت بپيچيد. قطعات گوشت را در آب پياز و نيمي از روغن زيتون از شب قبل خوابانده , قطعات فيله مرغ را نيز در آبليمو, مابقي روغن زيتون , نمك و فلفل به مدت ۲ الي ۳ ساعت بخوابانيد . پياز را شسته و بهصورت خلالهاي ريز و باريك در مي آوريم . گوجه فرنگي و قارچ و فلفل سبز دلمه اي را نيز شسته و به خلالهاي باريك خرد مي كنيم . فيله گوساله را روي سطح صافي قرار مي دهيم . فيله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذكر مقدار كمي روي آن مي ريزيم . فيله گوساله را خيلي با دقت و به آرامي مي پيچيم كه مواد بيرون نريزيد . و از قسمت اتصال , گوشت را به سيخ كشيده و روي آتش كباب مي كنيم , در نيمه پخت به آن نمك مي زنيم . تزئين كبابها با قارچ كه روي آن لوزي هاي فلفل دلمه اي يا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگين تر مي كند.