جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه خورشت بوقلمون

fo1079

بوقلمون دارای خواص زیادی است و همچنین گوشت آن بسیار خوش طعم میباشد.امروز تصمیم داریم یک خورشت خیلی خوشمزه با بوقلمون را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 گوشت بوقلمون  ۳۰۰ گرم
 سیب‌زمینی  دو عدد
 شوید خشك  دو قاشق غذاخوری
 پیاز خلال شده  یك عدد
 تخم آفتا‌ب‌گردان  یك قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب، نمك و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه خورش بوقلمون  :
گوشت بوقلمون را به تكه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید.
سپس گوشت‌ها را به همراه پیاز و روغن‌زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، بعد دو لیوان آب به مواد اضافه كنید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
آن‌گاه سیب‌زمینی‌ و تخم آفتابگردان را اضافه ‌كنید.
وقتی گوشت و سیب‌زمینی پخت و آب خورش غلیظ شد، در ظرف موردنظر بكشید و در صورت دلخواه یك قاشق روغن‌زیتون روی آن بریزید.
در ضمن، می‌توانید این خورش را با نان و برنج میل كنید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)