جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



سالمون کبابی از فواید تا طرز تهیه قدم به قدم

1

 

 

 

سالمون کبابی از غذاهای رژیمی با فواید فوق العاده است. اگر می خواهید غذایی بخورید که امگا سه و کلسیم را همراه هم داشته باشد، توصیه ی ما به شما سالمون گریل شده است. در ادامه مواد لازم برای تهیه و نحوه ی درست کردن آن را آماده کرده ایم.

ماهی یکی از سالم ترین غذاهایی است که می شناسیم، سرشار از کلسیم و اسید چرب های مفید برای بدن از جمله امگا ۳ است. در این دستور پخت می خواهیم شیوه ای متفاوت از این غذا را به شما آموزش دهیم. غذایی مقوی و سالم و البته بسیار خوشمزه.

مواد لازم:

  • دو قاشق غذا خوری کره
  • ۱۲۵ گرم فیله سالمون بدون استخوان
  • نمک و فلفل
  • یک عدد پیازچه، قسمت سفید و سبزش هر دو با هم خرد شده باشد
  • ۲۸۰ گرم نخود فرنگی منجمد
  • یک دوم فنجان سرکه سفید
  • یک چهارم فنجان ترکیب برابر شیر و خامه
  • یک قاشق غذا خوری برگ نعناع تازه، خرد شده

روش پخت:

۱٫ فر را تا دمای ۴۷۵ درجه گرم کنید، یک سینی پخت را با فویل بپوشانید و یک قاشق غذا خوری کره را در مرکز سینی قرار دهید. سالمون را روی کره بگذارید. به آن نمک و فلفل بزنید. ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزیدش.

۲٫ یک قاشق غذا خوری کره باقی مانده را در یک ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط ذوب کنید. پیازچه را اضافه کنید، حدود سه دقیقه بپزید تا نرم شود. نخود فرنگی، سرکه و یک چهارم فنجان آب اضافه کنید، روی حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاوریدشان تا بیشتر مایع درون ماهی تابه بخار شود، حدود ۵ دقیقه.

۳٫ میکس پیازچه را همراه با ترکیب شیر و خامه و نعناع داخل مخلوط کن قرار دهید، سپس مخلوطشان کنید تا زمانی که خوب نرم و پوره ای شوند. به ترکیب خود نمک و فلفل اضافه کنید و سالمون را روی آن سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در دستور پخت آمده برای چهار وعده می باشد، هر وعده شامل حدود ۳۰ گرم ماهی و یک چهارم از پوره نخود فرنگی که درست کردید می شود.

اطلاعاتی که در ادامه می آید شامل یک وعده از این دستور غذایی است:

  • کالری: ۳۴۸
  • چربی در یک وعده: ۱۷ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۷ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۲۹ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۱۴ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۴ گرم
  • کلسترول در یک وعده: ۷۹ میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: ۴۳۳ میلی گرم
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)