جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



بیسکوییت رزماری خوش طعم و خوشمزه

141_1

بیسکوییت رزماری یکی از بیسکوییت هایی میباشد که بسیار خوش طعم است.بدون شک با درست کردن این شیرینی میتوانید مهمانان خود را شگفت زده کنید و لذت ببرید

مواد لازم:

 

– کره نرم شده : ۵۰ گرم
– شکر دانه ریز : ۴ قاشق غذاخوری
– پوست رنده شده لیمو : ۱ عدد
– آب لیمو : ۴ قاشق غذاخوری
– تخم مرغ , زرده و سفیده جدا شده : ۱ عدد
– برگ رزماری تازه ی ریز خرد شده : ۲ قاشق چای خوری
– آرد ساده , الک شده : ۲۰۰ گرم
– شکر جهت پاشیدن روی بیسکویت ها : مقداری

141_1طرز تهیه:

 

۱٫ کف سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .

۲٫ در یک کاسه بزرگ , کره و شکر را آنقدر بزنید تا مخلوط کمرنگ شود و حالت پفی پیدا نماید .

۳٫ پوست وآب لیمو را اضافه نموده , زرده تخم مرغ را بیافزایید و آنقدر بزنید تا مخلوط کاملا یکدست شود . رزماری خرد شده را ریخته و هم بزنید .

۴٫ آرد الک شده را افزوده و به خوبی ترکیب نمایید تا خمیری نرم شکل بگیرد . روی خمیر را بپوشانید و آن را در یخچال , به مدت ۳۰ دقیقه خنک نمایید .

۵٫ بر روی سطحی آرد بپاشید . خمیر را پهن نموده سپس با قالب برش , تعداد ۲۵ دایره به قطر ۶ سانتیمتر از آن بریده و جدا نمایید . خمیرهای گرد را بر روی سینی های آماده شده , بچینید .

۶٫ در یک کاسه کوچک به آرامی سفیده تخم مرغ را با یک چنگال بزنید و با استفاده از یک قلم مو آن را بر روی سطح بیسکویت ها بکشید تا براق گردند . اگر دوست داشتید کمی هم شکر ریز روی آن ها بپاشید .

۷٫ سینی ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی , به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بیسکویت ها طلایی شوند .

۸٫ بیسکویت ها را روی یک سینی مشبک فلزی بگذارید تا قبل از سرو , کاملا خنک شوند .

توصیه سرآشپز:

بیسکویت رزماری در ظروف دربسته به مدت یک هفته قابل نگهداری می باشند .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)