طرز تهیه سوپ گوشت و عدس
سوپ گوشت و عدس یک سوپ بسیار مقوی و خوشمزه میباشد که امروز تصمیم داریم آن را به شما آموزش دهیم.این سوپ بسیار راحت است و برای مهمانی بسیار مناسب میباشد
♦ این مقدار برای ۳-۴ نفر کافیست.
مواد لازم:
همچنین بخوانید: طرز تهیه آش مرغ و برنج
طرز تهیه:
• عدس ها را شسته و با یک پیمانه آب به مدت نیم ساعت خیس کنید.
• گوشت قرمز را به صورت نگینی ریز خرد نمایید.
• پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با دو قاشق روغن تفت دهید.
• گوشت ها را داخل قابلمه اضافه کرده و تا حد عوض شدن رنگ گوشت، تفت دهید.
• ۴ لیوان آب داخل قابلمه اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
• عدسها را داخل ظرف دیگری ریخته و با یک پیمانه آب و کمی نمک با حرارت ملایم بپزید.
• نمک و فلفل را بعد از نیم پز شدن گوشت ها،داخل قابلمه اضافه کنید.
• هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و بعد از پخت کامل گوشت ها داخل قابلمه اضافه کنید.
• عدس های پخته را داخل صافی بریزید.
• شیر را با آرد و نمک و فلفل ، داخل قابلمه مناسبی ریخته و کاملا میکس کرده و بلافاصله روی حرارت قرار داده وتا حد رسیدن به غلظت فرنی هم بزنید.(سس بشامل)
• کره را داخل سس اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
• عدس های پخته شده را داخل قابلمه سوپ اضافه کنید.
• در حالیکه سوپ را هم می زنید،سس بشامل آماده شده را داخل سوپ اضافه کنید.
• در قابلمه را برداشته و بعد از جا افتادن کامل سوپ آنرا از روی حرارت بردارید.
• سوپ آماده شده را به همراه جعفری ریز خرد شده و آب لیمو سرو کنید.