افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه پیتزا انبه

در این پست قصد داریم پیتزا انبه را به شما عزیزان آموزش دهیم.شاید از شنیدن نام این غذا تعجب کنید و کنجکاو باشید که زودتر و حتما آن را میل کنید.در این پست قصد داریم این غذا را به شما عزیزان آموزش دهیم

مواد لازم :

 

 

 

 

انبه یک عدد
كالباس دودي ورقه شده ۱۵۰ گرم
پنير پيتزا مكعبي خرد شده ۱۵۰ گرم
گوجه‌ فرنگي چري زرد نصف شده ۱۲ عدد
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم

 

 

 

طرز تهيه :

 

 

 

آرد و مايه را به همراه كمي نمك، در ظرف بزرگي ريخته، وسط آن را گود كنيد. آب را به همراه سه قاشق غذاخوري روغن‌زيتون درون مواد بريزيد. آنها را با هم خوب مخلوط كرده و روي سطح آن آرد بپاشيد سپس ورز دهيد تا نرم و يكدست شود.

 

خمير آماده شده را درون ظرف برگردانيد و روي آن را با پارچه نم‌دار يا پلاستيك چرب شده بپوشانيد. صبر كنيد خمير ۳۰ دقيقه در جاي گرم بماند و اندازه آن دوبرابر شود.

 

خمير را به شش قمست تقسيم كرده و هر قسمت را به صورت گلوله درآوريد. هر گلوله را با كمك انگشتان به صورت يك دايره به قطر ۱۵ سانتي‌متر پهن كنيد به طوري كه لبه‌هاي آن كمي ضخيم‌تر باشد.

 

انبه را پوست كنده و هسته آن را درآوريد. سپس آن را به صورت مكعبي خرد كنيد. انبه خرد شده را به همراه كالباس روي خميرها بچينيد و روي آنها پنير خرد شده و گوجه‌فرنگي چري قرار دهيد، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد. باقيمانده روغن را روي ميني‌پتيزاها بپاشيد و آنها را به مدت ۱۰ دقيقه درون فر ۲۰۰ درجه سانتي‌گراد يا ۴۰۰ درجه فارنهايت قرار دهيد.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *