افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

آموزش درست کردن پیتزا مخصوص

کودکان و نوجوانان یکی از طرفداران انواع غذاهای فست فودی میباشند.در این پست قصد داریم یک پیتزا مخصوص و ویژه را به شما عزیزان آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم :

 

 

 

ژامبون مرغ يا گوشت براي هر دو طبقه ۶۵۰ الي ۷۰۰ گرم
فيله مرغ ۱۰ عدد
گوشت مغز ران گوساله ۴۰۰ گرم
سالامي (نوعي كالباس) براي روي پيتزا پنج عدد
قارچ، سس كچاپ و كاری به ميزان لازم
فلفل سبز و پيازچه به ميزان لازم
پنير پيتزا براي هر طبقه ۳۵۰ گرم
پنير پيتزا براي روي خمير ۳۰ گرم
خمير پيتزا دو عدد

 

 

طرز تهيه :

 

 

 

سس كچاپ را با قاشق به روي خمير ماليده و بعد روي آن سس كاري اضافه كنيد. مقداري پنير روي سس‌ها ريخته تا زماني كه مواد پيتزا اضافه مي‌شود، چسبندگي لازم ايجاد گردد. نيمي از ژامبون‌ را روي خمير افزوده و مجددا ۱۵ درصد پنير را اضافه كنيد. قارچ، فلفل سبز و پيازچه را نيز افزوده و مابقي پنير را روي آن ريخته تا طبقه اول پيتزا آماده شود.

 

براي طبقه دوم بعد از اضافه كردن سس‌ها، مقداري پنير و گوشت پخته‌شده به همراه فيله مرغ و سالامي را به طور يكنواخت روي خمير قرار دهيد و پنير روي آن بريزيد. فر را روي حرارت ۲۴۰ تا ۲۵۰ درجه سانتي‌گراد گذاشته و هر طبقه از پيتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهيد تا رنگ پنير پيتزا عوض شود. روي طبقه اول سس ريخته و طبقه دوم را روي آن قرار دهيد و به اندازه دلخواه برش بزنيد.

 

 

 

نكته: سس كاري و كچاپ مزه اصلي اين پيتزا خواهد بود.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *