افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه ماهی قزل آلا در خمیر

در این پست قصد داریم ماهی قزل آلا را به روش دیگری به شما آموزش دهیم.این غذا ایده بسیار خوبی برای مهمانی های شیک شما میباشد.میتوانید با درست کردن این غذا به میز شام یا ناهار خود جلوه خاصی دهید

مواد لازم :

 

 

ماهي قزل آلاي بزرگ ۱عدد
تره,جعفري خرد شده ۴/۱ پيمانه
روغن زيتون ۳قاشق سوپخوري
آبليمو ۲قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
پودر سير ۱قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
تخم مرغ ۲عدد
آرد ۳پيمانه
شير ۱قاشق سوپخوري
كره ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد

 

 


طرز تهيه خمير :

 

 

آرد را كاملاً الك كرده وسط آن را گود كنيد . كره را به قطعات ريز خرد كرده و به آرد اضافه كنيد و به آرامي ورز دهيد تا كره كاملاً جذب آرد شود. سپس نمك و تخم مرغ را اضافه كرده ورز دهيد تا به صورت خمير در آيد . خمير را به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد .

 

 

طرز تهيه :

 

 

فر را از قبل روي حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم كنيد. ماهي را به دلخواه از گردن يا شكم برش داده تيغ آنرا بيرون بياوريد .(اين ماهي را ميتوانيد با پوست يا بدون پوست تهيه كنيد) آبشش هاي ماهي را در آورده , داخل شكم را تميز نمائيد .در يك كاسه تره , جعفري , روغن زيتون , آبليمو, نمك و فلفل را مخلوط نموده با يك قلم مو داخل و روي بدن ماهي را با اين سس مزه دار كنيد, ۳/۱ خمير را كنار گذاشته مابقي آن را با وردنه پهن كنيد تا نازك شود. ماهي را در خمير قرار داده و با خمير ماهي را بپوشانيد .

سپس مابقي خمير را باز نموده با قالب به صورت دايره هاي كوچك برش داده و مطابق تصوير دايره ها را روي خمير قرار دهيد. بعد تخم مرغ , شير و زعفران را مخلوط نمائيد. با يك قلم مو روي خمير بماليد و خمير را داخل سيني فر با يك ظرف نسوز قرار دهيد و در فر بگذاريد تا زماني كه روي خمير طلايي شود, آنگاه از فر خارج كنيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *