افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

جمعیت استانبول

رپورتاژ آگهی

 استانبول که در دوران قدیم آن را به اسم قسطنطنیه می شناختند، یکی از پرجمعیت ترین و بزرگ ترین شهرهای ترکیه محسوب می شود و مرکز فرهنگی و اقتصادی آن به حساب می آید. استانبول بزرگ ترین کلان شهر اروپا و دومین کلان شهر بزرگی است که در خاورمیانه خودنمایی می کند.

این شهر در کنار تنگه بسفر و در میان دریای سیاه و مدیترانه واقع شده است. همانطور که می دانید تنگه بسفر قاره اروپا و آسیا را از هم جدا می کند و به همین دلیل استانبول میزبان دو بخش اروپایی و آسیایی است.

این شهر  در سال ۲۰۱۰ به عنوان پایتخت فرهنگ اروپا معرفی شد و یکی از توریستی ترین شهرهای ترکیه محسوب می شود. زمانی که با تور استانبول  lahzeakhar به این شهر زیبا سفر می کنید باید با جنبه های مختلف جالب و جذاب این شهر نیز آشنا باشید.

یکی از ویژگی های مهمی که استانبول را از سایر شهرهای ترکیه متمایز می کند، جمعیت آن است. در این مقاله قصد داریم به اختصار به بررسی جمعیت این شهر بپردازیم و آن را بیشتر از قبل کاوش کنیم. پس همراه ما باشید.

جمعیت استانبول

جمعیت شهر استانبول

سرشماری سال ۲۰۱۸ نشان می دهد استانبول بیش از ۱۵ میلیون نفر جمعیت دارد. این عدد اگر چه به نظر کم می رسد اما بررسی های موجود نشان می دهد در طول سال های اخیر جمعیت آن به شدت رشد داشته است.

یکی از ویژگی های مهم شهر استانبول، بافت جمعیتی آن است. افرادی با ملیت های مختلف و از اقوام و مذاهب متفاوت در این شهر کنار هم زندگی می کنند. این موضوع باعث شده است شهر استانبول به یکی از شهرهای پرجمعیت ترکیه تبدیل شد و در نهایت بتواند میزبان افرادی از شهرها و کشورهای مختلف باشد. زمانی که به این شهر سفر می کنید با افراد متفاوتی هم رو به رو خواهید شد که هر کدام از آن ها خصوصیات خاص خود را دارند.

استانبول؛ پرجمعیت ترین شهر ترکیه

 استانبول پرجمعیت ترین شهر ترکیه به حساب می آید و جمعیت آن در حال حاضر به بیش از ۱۵ میلیون نفر هم می رسد. بررسی های موجود نشان می دهد جمعیت این شهر از جمعیت ۱۳۱ کشور دنیا نیز بیشتر است. در طول ۵ سال گذشته جمعیت این شهر ۹۰۷ هزار و ۲۵۷ نفر بیشتر شده است.

جمعیت استانبول چند درصد جمعیت ترکیه است؟

 جمعیت استانبول بیش از ۲۰ درصد جمعیت ترکیه را به خود اختصاص داده است. همین تراکم جمعیت باعث شده است استانبول شهری سرزنده و شاداب باشد و بتواند امکانات مختلفی را در اختیار مسافران و گردشگران خود قرار دهد.

جمعیت استانبول

 جاذبه های گردشگری استانبول که باید با آن ها آشنا باشید

استانبول نیز همانند هر شهر دیگری جاذبه های خاص خود را دارد. زمانی که عزم سفر به این شهر را می کنید باید بدانید که گزینه های گردشگری مختلفی پیش رویتان قرار دارد که بسته به زمان و انرژی تان می توانید از آن ها بازدید کنید. در ادامه قصد داریم به اختصار برخی از این جاذبه ها را مرور کنیم و ببینیم در پرجمعیت ترین شهر ترکیه قرار است چه اتفاقات و تجربیات نابی را برای خود به یادگار بیاوریم.

بازار بزرگ

اگر عاشق خرید هستید و از تماشای مغازه ها سیر نمی شوید باید سری به بازار بزرگ استانبول بزنید. این بازار بیش از ۵ هزار مغازه در دل خود دارد که هر کدام از آن ها به خرید و فروش کالای خاصی می پردازند.

از جمله مواردی که می توانید در این بازار پیدا کنید شامل طلا، فرش و قالیچه، ادویه جات و عتیقه هایی است که دیدن شان هوش از سرتان می برد. قدمت این بازار به سال ۱۴۶۱ میلادی باز می گردد و در آن دو مسجد، چهار چشمه، حمام دیده می شود.

آب انبار باسیلیکا

در قرن ششم جاستینان اول دستور ساخت این آب انبار را صادر کرد و از آن زمان به بعد تامین آب استانبول بر عهده آن قرار گرفت. فناوری به کار رفته در ساخت این آب انبار به حدی پیچیده است که هر بیننده ای را به تعجب وا می دارد. آب انبار باسیلیکا توانایی ذخیره ۲.۸ میلیون فوت مکعب آب را در خود دارد.

کلیسای چورا

یکی دیگر از جاذبه های توریستی استانبول کلیسای چورا در آن است. موزاییک های به کار رفته و نقاشی هایی که بر روی آن خودنمایی می کنند، زندگی حضرت عیسی و مادرش را به خوبی به تصویر می کشند. این کلیسا یکی از زیباترین و البته منحصر به فردترین بناهایی است که از معماری بیزانس به جای مانده است.

موزه باستان شناسی

یکی از مهم ترین و جذاب ترین جاذبه های گردشگری شهر استانبول، موزه باستان شناسی آن است که سالانه مسافران و گردشگران زیادی را به سمت خود می کشد. اگر شما هم عاشق بازدید از موزه های مختلف هستید، باید سری به این موزه بزنید و از جذابیت هایی که برایتان آماده کرده است دیدن کنید.

این موزه در دل خود سه موزه متفاوت دارد. یکی از این موزه ها، موزه باستان شناسی، دیگری موزه شرق باستان و موزه سوم، موزه کیوسک کاشی است. بیش از یک میلیون شی تاریخی ارزشمند و منحصر به فرد در این موزه نگهداری می شود.

مسجد رستم پاشا

در میان همه مساجدی که در ترکیه و شهر استانبول ساخته شده است، مسجد رستم پاشا جایگاه ویژه ای دارد. دیوارهای حیاط و محوطه آن با کاشی هایی که با دست رنگ آمیزی شده اند پوشانده شده است و همین امر ظاهر بسیار جذابی به آن می بخشد.

قلعه یدیکوله

اگرچه این قلعه در حومه شهر استانبول واقع شده است اما بازدید از آن می تواند بهترین تجربه عمرتان را به جای بگذارد. این قلعه در قرن پنجم  به دست تئودوسیوس دوم ساخته شد و در حال حاضر یکی از جاذبه های گردشگری ترکیه محسوب می شود.

 سخن نهایی

استانبول یکی از پرجمعیت ترین شهرهای ترکیه محسوب می شود و بیش از ۲۰ درصد از جمعیت این کشور را به خود اختصاص می دهد. به دلیل جاذبه های تاریخی، طبیعی و فرهنگی متعددی که در این شهر خودنمایی می کند، مسافران و گردشگران زیادی علاقه مند به بازدید از آن هستند. اگر تصمیم گرفته اید از این شهر پرجمعیت در ترکیه دیدن کنید جاذبه هایی که در این مقاله معرفی کردیم را به خاطر داشته باشید.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *