امروز یک چلوی ایتالیایی را آموزش خواهیم داد.این چلو شاید ظاهر زیبایی نداشته باشد اما بی نهایت خوشمزه و خوش بو میباشد.برای آموزش این چلو ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
برنج | ۵۰۰ گرم |
پنیر پارمیسان | ۱۰۰ گرم |
نمك | به اندازه کافی |
سس ایتالیائی | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۲ لپه |
برگ مریم گلی | چند برگ |
طرز تهیه :
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید
چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.
امتیاز شما به این دستور پخت