افزایش طول عمر بیماران سرطان روده با امگا ۳
-
محققان دریافتند، احتمال مرگ ناشی از سرطان روده در بیمارانی که روزانه حداقل ۳/۰ گرم امگا ۳ مصرف میکنند ۴۱درصد کمتر از بیمارانی است که دریافت روزانه امگا ۳ آنها ۱/۰ گرم است.
تحقیقات جدید ثابت میکند، امگا ۳ موجود در ماهیهای چرب تأثیر مثبتی در افزایش طول عمر افراد مبتلا به سرطان روده دارد. محققان آمریکایی در این باره ارتباط بین تغذیه و شانس ادامه حیات بیماران مبتلا به سرطان روده را روی ۱۷۰ هزار نفر بررسی کردند.
نتایج نشان میداد، ارتباط زیادی میان مصرف بالای امگا ۳ و افزایش طول عمر مبتلایان به سرطان روده وجود دارد. در واقع، محققان دریافتند، احتمال مرگ ناشی از سرطان روده در بیمارانی که روزانه حداقل ۳/۰ گرم امگا ۳ مصرف میکنند ۴۱درصد کمتر از بیمارانی است که دریافت روزانه امگا ۳ آنها ۱/۰ گرم است.
این مسأله میتواند شانس خوبی برای بیماران مبتلا به سرطان باشد، هر چند به تحقیقات بیشتری نیاز است.
ماهی های چرب مانند ساردین، آزاد و ماکرو، گردو و روغن کلزا منابع غنی امگا ۳ هستند.