طرز تهیه کیک مرغ
کیک مرغ یک غذای جدید و امروزی میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.طرز تهیه این کیک بسیار راحت میباشد و بسیار خوشمزه است.و بدون شک از مزه آن خوشتان می آید
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ و گردو
مواد لازم | مقدار مواد |
نان تست | ۱ بسته |
سینه مرغ | ۲ عدد |
تخم مرغ پخته | ۲ عدد |
سس مایونز | ۱ لیوان |
ماست خامه ای | ۱/۲ لیوان |
گردو خرد شده | ۱ لیوان |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده یا شوید | ۱ لیوان |
پیازچه خرد شده | ۱ لیوان |
خیار شور ریز خرد شده | ۱/۲ لیوان |
طرز تهیه کیک مرغ و گردو
مرحله ۱ – سینه مرغ را همراه با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین یا زعفران کاملا بپزید و ریش ریش کنید.
مرحله ۲ – سس مایونز، ماست خامه ای و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس در یخچال نگاه دارید.
مرحله ۳ – مرغ، خیار شور، تخم مرغ، گردو خرد شده، پیازچه، نمک، فلفل، ۱ قاشق از شوید یا جعفری و نصف از سس را در یک کاسه مناسب با هم مخلوط کنید.
مرحله ۴ – کناره های برشته شده نان تست را با چاقو برش داده و جدا کرده، سپس ۴ عدد از نان را کنار هم بچینید.
مرحله ۵ – نصف از مخلوط مرغ را روی نان ها پخش کنید و ۴ عدد نان دیگر روی آن گذاشته و مابقی مخلوط مرغ را گذاشته و در نهایت نان های آخر را قرار دهید و با دست کمی فشار دهید تا منسجم تر شوند.
مرحله ۶ – روی و اطراف کیک را به کمک قلم مو و یا قاشق با مابقی سس بپوشانید و با شوید باقیمانده و سبزیجات دلخواه تزئین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگاه دارید.
مواد لازم برای تهیه کیک مرغ:
مواد لازم | مقدار لازم |
مرغ | یک عدد سینه ی کامل |
پیازچه کوچک | ۳ یا ۴ عدد |
جعفری خرد شده | ۱۰۰گرم |
نان تست | ۱۲ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
خیارشور | ۲۰۰گرم |
هویج | ۱ عدد |
سس مایونز | یک فنجان |
ماست | یک فنجان |
سس هزار جزیره | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و ذرت | به میزان لازم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه بال مرغ کنتاکی
طرز تهیه کیک مرغ
برای تهیه کیک مرغ ابتدا مرغ رو می پزیم و ریش ریش میکنیم . تخم مرغ رو رنده میکنیم . خیارشورو تو یه ظرف جدا رنده میکنیم و آب خیارشور رو میگیریم . هویج رو رنده میکنیم . جعفری و پیازچه رو خوب شسته و خرد میکنیم . همه ی مواد را با ترکیب سس ها و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. کناره های نان های تست را می بریم، و در ظرفی که می خواهیم کیک را سرو کنید . یک ردیف از نان تست می چینیم و رویش یک لایه از مایه ی مرغ را روی نان ها پخش میکنیم و روی مواد کمی ذرت شیرین یا نخود سبز پخته میپاشیم . و باز یک لایه نان تست روی مواد گذاشته و به همان ترتیب قبل عمل می کنیم . روی کیک را با پلاستیک فریزر می پوشانیم و چند ساعت کیک را در یخچال گذاشته تا جا بیفتد و سپس تمام سطح و دیواره ی کیک را سس مایونز می مالیم و به دلخواه تزیین میکنیم .
نکته :
من کیک رو در ۴ ردیف ۳ تایی نون درست کردم که به شکل مستطیل در آمد. میشه کیک رو در ۳ ردیف ۴ تایی نون درست کرد که به شکل مربع در بیاد . میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم .