طرز تهیه بال مرغ کنتاکی
معمولا بال مرغ را در سوپ و یا جوجه کباب استفاده میکنیم.ما امروز قصد داریم بال مرغ به صورت کنتاکی را به شما عزیزان آموزش دهیم امیدوار م که از خوردن آن لذت ببرید
مواد لازم | مقدار لازم |
بال مرغ | حدود ۲۰ عدد |
زعفران آب كرده | ۲ قاشق غذاخوري |
آب ليمو ترش | يك قاشق غذاخوري |
پودر كنتاكي اسپايسي | به ميزان لازم |
نمك و فلفل سياه | به ميزان لازم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه بال مرغ کنجد زده
روش تهيه:
ابتدا بالهاي مرغ را خوب شسته و تميز ميكنيم سپس داخل كاسهاي بزرگ ريخته و با زعفران و آب ليمو و نمك و فلفل آنها را مزهدار ميكنيم. در ظرف را ميبنديم و مواد را حدود ۲ ساعت در يخچال استراحت ميدهيم تا بالها مزه دار شوند.
پس از اين مدت بالها را داخل پودر كنتاكي غلتانده و در روغن داغ فراوان شناور و سرخ ميكنيم. هميشه بال كنتاكي را به همراه انواع پنير و سيب زميني سرخ كرده سرو ميكنيم.
نكته: آماده كردن اين بالها كار بسيار سريع و سادهاي است و معمولا در همه خانوادهها طرفدار زيادي نيز دارد. فقط بايد دقت كنيم كه آنها را تازه آماده كرده و داغ داغ سرو كنيم.