طرز تهیه املت قارچ و پنیر
امروز قصد داریم یک غذای سالم و رژیمی و در عین حال خوشمزه و راحت را آموزش دهیم.این غذا املت قارچ نام دارد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید
مواد اولیه :
مواد لازم | مقدار لازم |
تخممرغ (زرده و سفیده جدا) | ۴عدد |
نمک | یک چهارم قاشق غذاخوری |
شیر (کم چرب) | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر فتا (رنده شده) | ۴۰ گرم |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
روغن زیتون و آبلیموی تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
پوره گوجه فرنگی | ۱۰۰ گرم |
کدو سبز (خردشده) | ۵۰ گرم |
قارچ ورقهای (خرد شده) | ۵۰ گرم |
همچنین بخوانید: طرز تهیه املت کالباس
روش تهیه :
جهت تهیه املت قارچ و سبزی ابتدا سفیدههای تخممرغ و نمک را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود. حالا قالبی را به قطر ۲۵ سانتیمتر، با روغن زیتون چرب کنید و مایه فراهم کرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود. اکنون پوره گوجه فرنگی، کدو و قارچ را به مدت ۱۰ دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یک نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل کنید.