افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه کباب گوسفند یونانی

152-8626

امروز قصد داریم کباب گوسفند به سبک یونان را آموزش دهیم.این کباب بسیار لذیذ و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :
  • گوشت بي‌استخوان ران گوسفند: ۷۵۰ گرم تا يك كيلو
  • نمك و فلفل: كمي
  • آبليمو: دوسوم فنجان
  • پوست ليمو رنده شده: يك قاشق غذاخوري
  •  روغن زيتون:‌۶ قاشق غذاخوري
  • جعفري تازه ساطوري:‌يك‌دوم فنجان
  • پنير فتا خرد شده: ۶۰ گرم
  • زيتون بي‌هسته خرد شده: يك‌چهارم فنجان
  • دارچين: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • گوجه‌فرنگي خرد شده: يك كيلو
  • ارگانو يا مرزنجوش و آويشن تازه ساطوري: يك‌سوم فنجان

روش تهیه :

چربي گوشت را پاك كنيد و گوشت را به صورت حلقه‌هاي ۲ سانتي ببريد. در پاكت يا كيسه ريخته و در بشقابي بگذاريد. پوست ليمو،‌ يك‌سوم فنجان آبليمو،‌ ۴ قاشق غذاخوري روغن زيتون، ارگانو، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و روي گوشت‌ها بريزيد و ۸ تا ۲۴ ساعت در يخچال بگذاريد و گاهي گوشت‌ها را زير و رو كنيد. يك‌سوم فنجان آبليمو، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون، جعفري، پنير، زيتون، دارچين، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. گوشت را در آورده و مواد را دور بريزيد. گوجه‌فرنگي را بايك قاشق غذاخوري روغن زيتون آغشته كنيد.

اكنون براي كباب كردن گوشت اگر از كباب‌پز استفاده مي‌كنيد با در باز،گوشت و گوجه‌فرنگي را روي حرارت متوسط دستگاه بگذاريد تا گوشت‌ها بپزند  و گوجه‌فرنگي‌ها كباب شوند. يك‌بار گوشت‌ها را بچرخانيد تا هر دو طرف گوشت كاملا بپزد. (دركباب‌پز حدود ۸ تا ۱۰ دقيقه) اگر از فر استفاده كرديد فر را از قبل گرم كنيد و گوشت و گوجه‌فرنگي را روي پنجره سيمي با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گرادحدود ۱۰ دقيقه بگذاريد يكبار هم بچرخانيد.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *