امروز قصد داریم کباب گوسفند به سبک یونان را آموزش دهیم.این کباب بسیار لذیذ و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
- گوشت بياستخوان ران گوسفند: ۷۵۰ گرم تا يك كيلو
- نمك و فلفل: كمي
- آبليمو: دوسوم فنجان
- پوست ليمو رنده شده: يك قاشق غذاخوري
- روغن زيتون:۶ قاشق غذاخوري
- جعفري تازه ساطوري:يكدوم فنجان
- پنير فتا خرد شده: ۶۰ گرم
- زيتون بيهسته خرد شده: يكچهارم فنجان
- دارچين: يكچهارم قاشق مرباخوري
- گوجهفرنگي خرد شده: يك كيلو
- ارگانو يا مرزنجوش و آويشن تازه ساطوري: يكسوم فنجان
چربي گوشت را پاك كنيد و گوشت را به صورت حلقههاي ۲ سانتي ببريد. در پاكت يا كيسه ريخته و در بشقابي بگذاريد. پوست ليمو، يكسوم فنجان آبليمو، ۴ قاشق غذاخوري روغن زيتون، ارگانو، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و روي گوشتها بريزيد و ۸ تا ۲۴ ساعت در يخچال بگذاريد و گاهي گوشتها را زير و رو كنيد. يكسوم فنجان آبليمو، يك قاشق غذاخوري روغن زيتون، جعفري، پنير، زيتون، دارچين، نمك و فلفل را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. گوشت را در آورده و مواد را دور بريزيد. گوجهفرنگي را بايك قاشق غذاخوري روغن زيتون آغشته كنيد.
اكنون براي كباب كردن گوشت اگر از كبابپز استفاده ميكنيد با در باز،گوشت و گوجهفرنگي را روي حرارت متوسط دستگاه بگذاريد تا گوشتها بپزند و گوجهفرنگيها كباب شوند. يكبار گوشتها را بچرخانيد تا هر دو طرف گوشت كاملا بپزد. (دركبابپز حدود ۸ تا ۱۰ دقيقه) اگر از فر استفاده كرديد فر را از قبل گرم كنيد و گوشت و گوجهفرنگي را روي پنجره سيمي با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گرادحدود ۱۰ دقيقه بگذاريد يكبار هم بچرخانيد.