پای سیب یک دسر خیلی خیلی خوشمزه و راحت میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم.این دسر بسیار شیک و خوش طعم میباشد امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید.
- آبليمو: يك قاشق غذاخوري
- جوز: يكهشتم قاشق مرباخوري
- آرد سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
- دارچين: يكدوم قاشق مرباخوري
- كشمش يا گيلاس خشك: يكسوم فنجان
- شكر: نصف فنجان
- خمير دولايه پاي: يك دستور
- سيب پوست گرفته نازك ورقه شده: ۶ فنجان
خمير را در ظرف پاي گردي به قطر ۲۲/۵سانت پهن كنيد. اگر مايل بوديد سيبها را به آبليمو آغشته كنيد. شكر، آرد، دارچين و جوز را مخلوط كنيد. سيب و كشمش را هم اضافه كنيد. مخلوط سيب را روي خمير بريزيد. دور خمير را مرتب كنيد. اگر مايل بوديد روي خمير با برس شير بماليد و كمي شكر بپاشيد. براي جلوگيري از قهوهاي شدن خمير، فويلي مربعي شكل به ابعاد ۲۵×۲۵ سانتيمتر درآوريد. وسط فويل را دايرهاي به قطر ۱۰ سانت بچينيد و فويل را روي ظرف پاي بگذاريد. ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد، فويل را برداريد و ۲۰ دقيقه ديگر در فر بگذاريد تا ميوهها نرم شوند و خمير بپزد سپس پاي را روي الك سيمي خنك كنيد. (۸ قطعه)