افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

طرز تهیه پاستا آرابیاتا

کودکان و نوجوانان به پاستا علاقه زیادی دارند.امروز تصممی داریم یک شام سبک و خوشمزه با پاستا را به شا عزیزان آموزش دهیم.برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم :

 

 

 روغن زيتون  چهار قاشق غذاخوري
 سير  سه حبه
 گوجه ‌فرنگي خردشده  ۴۰۰ گرم
 فلفل قرمز  ۱/۴ قاشق چايخوري
 آويشن يك قاشق چايخوري
پاستا پنه ۳۵۰ گرم
پنير پارمزان رنده‌شده ۲۵ گرم يا يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه :

 

پاستا را در آب در حال جوش ريخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه بپزيد. براي تهيه سس، در ظرفي روغن ريخته و سير را تفت دهيد و گوجه‌فرنگي  و بقيه مواد را اضافه كنيد. وقتي سس آماده شد. (زماني سس آماده است كه گوجه‌فرنگي‌ها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نماييد.

 


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *