کودکان و نوجوانان به پاستا علاقه زیادی دارند.امروز تصممی داریم یک شام سبک و خوشمزه با پاستا را به شا عزیزان آموزش دهیم.برای آموزش تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم :
روغن زيتون | چهار قاشق غذاخوري |
سير | سه حبه |
گوجه فرنگي خردشده | ۴۰۰ گرم |
فلفل قرمز | ۱/۴ قاشق چايخوري |
آويشن | يك قاشق چايخوري |
پاستا پنه | ۳۵۰ گرم |
پنير پارمزان رندهشده | ۲۵ گرم يا يك قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
پاستا را در آب در حال جوش ريخته و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه بپزيد. براي تهيه سس، در ظرفي روغن ريخته و سير را تفت دهيد و گوجهفرنگي و بقيه مواد را اضافه كنيد. وقتي سس آماده شد. (زماني سس آماده است كه گوجهفرنگيها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نماييد.
امتیاز شما به این دستور پخت