در این پست یک جوجه کباب بسیار خوشمزه و متفاوت را آموزش میدهیم که بدون شک دوست خواهید داشت.برای آموزش این جوجه کباب ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:
سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته | ۱کیلو |
سیر کوبیده | ۳ تا ۴ حبه |
پیاز کوچک پوست گرفته | ۱۰-۱۲ عدد |
گوجه فرنگی کوچک | ۸-۱۰ عدد |
فلفل دلمه ای خورد کرده | ۱-۲ عدد |
نعنای خشک | ۱قاشق مرباخوری |
آبلیموی تازه | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهيه :
روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .
تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .
امتیاز شما به این دستور پخت