طرز تهیه بال مرغ کنجدی
بال مرغ فقط براي كباب كردن و مزه اضافي سوپ نيست. اگر دلتان يك غذاي متفاوت و خوشمزه با يك سس جديد ميخواهد، حتما اين مدل بال را امتحان كنيد. غذايي ساده و شيك كه ميتواند انتخاب متفاوتي براي يك مهماني خودماني باشد.
مواد لازم
به مقدار دلخواه
مواد لازم | مقدار لازم |
بال مرغ | ۸۰۰ گرم |
فلفل سياه | ۱ قچ |
عسل | ۱ پيمانه |
سسسويا | ۲/۱ پيمانه |
روغن گياهي | ۲ قس |
سس قرمز | ۴ قس |
سير | ۲ حبه |
كنجد | به مقدار دلخواه |
همچنین بخوانید: طرز تهیه بال مرغ کنتاکی
نكته:
براي اينكه بال مرغ شما مزه بينظري داشته باشد، قبل از اينكه آن را با سس مخلوط كنيد، براي يك ساعت در ظرف آب نمك بگذاريد تا بوي زهم آن كاملا بر طرف شود. پس در يك كاسه چهار پیمانه آب و يك قاشق چايخوري نمك بريزيد و بالها را در آن بخوابانيد. بعد بالها را از آب در بياوريد و با آب سرد بشوييد.
روش تهیه:
۱. يك كاسه به اندازه متوسط برداريد و عسل، سس سويا، روغن، سس قرمز، سير و فلفل سياه را داخل آن بريزيد.
۲. مواد را با هم مخلوط كرده و آنها را به مدت يك دقيقه داخل مايكروويو با درجه متوسط قرار دهيد تا كمي رقيق شود و راحتتر روي بالهاي مرغ بنشيند.
۳. بالهاي مرغ را داخل كاسه سس بريزيد و اجازه دهيد سس تمام قسمتهاي بالها را بپوشاند.
۴. بالهاي مرغ را داخل ظرف مخصوص فر بگذاريد.
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم كنيد و سپس مرغها را به مدت ۴۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا كبابي شوند.
۵. وقتي مرغها را از كاسه مخلوط سس بيرون ميآوريد مقداري سس داخل كاسه باقي ميماند؛ اين سس را دور نريزيد و ضمن مراحل پخت، سيني را از فر بيرون بياوريد و با قلممو سس را روي بالها بماليد تا كباب بال مرغ شما لذيذ و خوشمزهتر شود.
۶. بعد از پخت بالها كنجد را روي آنها بپاشيد و در ظرف دلخواه سرو كنيد.