افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

سرخ کردن غذاها و این مضرات

سرخ کردن غذاها و این مضرات

  • بررسی ها نشان می دهند، افراد بسياري براي سرخ کردن مواد غذايي بويژه موادي که جذب روغن بالايي دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زيتون استفاده مي‌کنند. اين در حالي است که اين روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌اي از دود مي‌رسد.

 

یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد روغن زیتون جزو روغن های بسیار آسیب پذیر به شمار می آید.

سالم ترين روش براي پخت غذا، روش آب پز کردن است. در صورتي که ناچار هستيد غذاي خود را سرخ کنيد، بايد از روغن مخصوص سرخ کردني استفاده کنيد. اگر قصد داريد روغني را که يک بار براي سرخ کردن از آن استفاده کرده ايد، دوباره مورد استفاده قرار دهيد، بايد هنگام خريد، در انتخاب نوع روغن دقت کنيد.

بررسی ها نشان می دهند، افراد بسياري براي سرخ کردن مواد غذايي بويژه موادي که جذب روغن بالايي دارند، از جمله بادمجان و کدو از روغن زيتون استفاده مي‌کنند. اين در حالي است که اين روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه‌اي از دود مي‌رسد که ساختار روغن به هم ريخته، ترکيبات جديدي که براي سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمي هستند را تشکيل مي‌دهد.

روغن زیتون جزو روغن هایی است که نباید از آن هنگام سرخ کردن مواد غذایی استفاده کرد زیرا باعث تولید مواد سمی و خطرناک می شود و ساختار ماده غذایی را به هم می زند از این رو بهتر است از روغن ذرت استفاده کرد و بهتر است روغن زیتون را در تماس با نور و گرما قرار نداد.

 

منبع : انتخاب

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *