افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

سبزیجات سفید احتمال مبتلا شدن به بیماری سرطان معده را کاهش می دهند

d9862f24f09595ae5a9f901f2a1f4747

 

متخصصین پزشکی می گویند اشخاصی که سبزیجات سفید زیادی می خورند نسبت به دیگران احتمال مبتلا شدنشان به سرطان معده تا یک سوم کم می شود.

متخصصین پزشکی چینی متوجه شدند که مصرف سبزیجات سفید مانند قارچ و سیر سیب زمینی، پیاز و گل کلم، احتمال ابتلا به این سرطان را کم می کند در حالی که مصرف مواد الکلی، نمک و غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می‌شود.

سرطان معده عامل مرگ روزانه حدود ۱۳ نفر در انگلیس است و شانس ادامه حیات این بیماران ۱۰ سال پس از ابتلا به آن ۱۵ درصد است.

تمام سبزیجات حاوی ویتامین C هستند. این ویتامین که در سیب زمینی نیز وجود دارد به عنوان آنتی اکسیدانی برای مقابله با استرس سلولی در معده عمل می‌کند. مصرف روزانه حدود ۵۰ گرم از این ویتامین خطر ابتلا به این بیماری را تا هشت درصد کاهش می‌دهد.

به نوشته ایندیپندنت،‌ پزشکان برآورد کرده‌اند که به ازای هر ۱۰۰ گرم میوه‌ای که به طور روزانه مصرف می‌شود خطر ابتلا به سرطان به طور میانگین ۵ درصد کاهش می‌یابد.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *