متخصصین پزشکی می گویند اشخاصی که سبزیجات سفید زیادی می خورند نسبت به دیگران احتمال مبتلا شدنشان به سرطان معده تا یک سوم کم می شود.
متخصصین پزشکی چینی متوجه شدند که مصرف سبزیجات سفید مانند قارچ و سیر سیب زمینی، پیاز و گل کلم، احتمال ابتلا به این سرطان را کم می کند در حالی که مصرف مواد الکلی، نمک و غذاهای فرآوریشده موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان معده میشود.
سرطان معده عامل مرگ روزانه حدود ۱۳ نفر در انگلیس است و شانس ادامه حیات این بیماران ۱۰ سال پس از ابتلا به آن ۱۵ درصد است.
تمام سبزیجات حاوی ویتامین C هستند. این ویتامین که در سیب زمینی نیز وجود دارد به عنوان آنتی اکسیدانی برای مقابله با استرس سلولی در معده عمل میکند. مصرف روزانه حدود ۵۰ گرم از این ویتامین خطر ابتلا به این بیماری را تا هشت درصد کاهش میدهد.
به نوشته ایندیپندنت، پزشکان برآورد کردهاند که به ازای هر ۱۰۰ گرم میوهای که به طور روزانه مصرف میشود خطر ابتلا به سرطان به طور میانگین ۵ درصد کاهش مییابد.