افزایش رشد مو انواع دسر ساده و خوشمزه چاقی صورت رژیم لاغری دکتر کرمانی

کراکت برنج با مغز میگو

fo4111

این غذا برای دانش آموزان مناسب است. حال که فصل مدارس شروع شده است، حتما میگو را در دستور غذایی تان قرار دهید.برای تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید و از درست کردن این غذا لذت ببرید

مواد لازم برای کراکت برنج با مغز میگو :

برنج ۲۵۰ گرم
آب گرم ۵ پیمانه
 عصاره سبزیجات ۱ عدد
 عصاره مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمسان ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
میگو ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پاپریکا ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

روش تهیه کراکت برنج با مغز میگو :

 

 

برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.

 

در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از ۲  تا ۳ دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.

 

دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود ۳۰ گرم برداشته و در دستان‌تان آن را  باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل  قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت ۴-۳ دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.


امتیاز شما به این دستور پخت

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *