املت اسفناج یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی میباشد این غذا به خاطر وجود اسفناج و تخممرغ سرشار از آهن و پروتئين است پس اگر ميتوانيد آن را تهيه كنيد.برای تهیه این غذا ادامه مطلب را مطالعه کنید
مواد لازم:
تخم مرغ همزده | ۳ عدد |
اسفناج | یک پیمانه |
کره | يك قاشق غذاخوري |
نمک | ۴/۱ قاشق چايخوري |
فلفل قرمز يا پاپريكا | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
۱- اسفناجها را حدود ۱۸ دقيقه در آب نمك بجوشانيد.
۲- سپس با فشار دست، آب اضافي آنها را خارج كنيد و بعد به صورت درشت خرد كنيد.
۳- اسفناجها را با تخممرغها مخلوط كنيد و مخلوط را درون تابه بريزيد و وقتي كمي سفت شد با يك قاشق به زير وسط املت بزنيد و بگذاريد تخممرغها به قسمت داغ تابه برسند و به صورت يكدست بپزند.
۴- وقتي املت به رنگ طلايي تيره درآمد از قسمت لبه املت بگيريد وآن را به سمت مركز تا كنيد.
۵- املت را تا داغ است درون بشقاب بريزيد و آن را ميل كنيد.
امتیاز شما به این دستور پخت