با نزدیک شدن به ماه رمضان یکی از شیرینی هایی که در این ماه میهمان سفره ها می باشد زولبیا و بامیه هست در این جا محققان به بیان عوارض مصرف زولبیا و بامیه در افطار اشاره می کنند .
بدون اینکه توجه داشته باشند این مواد غذایی علاوه بر کالری فراوان در صورت مصرف زیاد و پشت سر هم در افطار عوارض بسیاری در بردارد.
از جمله شیرینی هایی مانند زولبیا و بامیه که نقل مجلس تمامی سفره هاست. به علت داشتن قند و چربی بالا و نیز حرارت زیادی که حین آماده شدن میبینند از ارزش غذایی چندانی برخوردار نیستند.
این شیرینی نه تنها سودی برای بدن ندارد و فقط انرژی کاذب را به بدن میرساند بلکه در طول روز نوسانات قندخون را برای روزهدار ایجاد می کند.
زولبیا و بامیه ماده مفیدی محسوب نمیشود به خصوص برای افرادی که دارای چربی خون هستند، مضر است همچنین مصرف مواد غذایی پرقند نیز موجب افزایش تریگلیسیرید خون میشوند.
مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی کالری، چربی و قند را وارد بدن میکند.
البته باید خاطر نشان کرد: اگر مصرف این ماده غذایی در حد تعادل باشد مشکلی به وجود نمیآورد ولی در ایران استفاده از این ماده در ماه رمضان بسیار زیاد است.
پزشکین : عوارض مصرف زولبیا و بامیه در افطار