جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه کیک قلب مخفی

کیک قلب مخفی

کیک قلب مخفی یکی از خوشمزه ترین و شیک ترین کیک ها میباشد ما امروز قصد داریم طرز تهیه این کیک خیلی عالی را آموزش دهیم. این کیک معمولا در مراسم ولنتاین پخته میشود

مواد لازم :

 

 

کره (نرم شده)  ۳۵۰ گرم                                        ۳۵۰ گرم شکر دانه ریز

تخم‌مرغ درشت                                                   ۶ عدد

آرد (الک شده)                                                 ۲۸۰ گرم

بیکینگ‌پودر                          ۲ و یک دوم قاشق چای‌خوری

نمک                                  یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو                                      ۳ قاشق سوپ‌خوری

بادام پودر شده                                              ۱۷۰ گرم

شیر                                                    ۲۰۰ میلی‌لیتر

وانیل شکری                    ۱ و یک دوم قاشق چای‌خوری

 

رنگ خوراکی قرمز                                   به مقدار لازم

 

مواد لازم برای رویه:

 

 

                                                       خامه پرچرب          ۲۰۰ گرم                                ۱۰۰ میلی‌لیترشکلات تلخ (کاملا ریز خرد
کره                                                          ۵۰ گرم

ترافل صورتی                     در صورت تمایل برای تزئین

 

 

طرز تهیه:
دمای فر را از یک ربع قبل روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید. یک قالب نان به ظرفیت ۹۰۰ گرم را با کره چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.

نیمی از کره و نیمی از شکر را با هم آنقدر مخلوط کنید تا به صورت کرمی روشن و پف کرده درآید. ۳ عدد از تخم‌مرغ‌ها را زده و کم‌کم به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و پس از هر بار اضافه کردن به خوبی مخلوط کنید.

نیمی از آرد، یک دوم قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را با هم الک نموده همراه با بادام پودر شده به مخلوط کره اضافه و مخلوط کنید. نیمی از شیر، نیمی از وانیل و تمام رنگ خوراکی را با هم مخلوط نموده و به خمیر اضافه نموده و به خوبی مخلوط کنید تا خمیر به طور یکنواخت رنگی شود.

خمیر را در قالب نان از قبل آماده شده ریخته و به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. برای حصول اطمینان از پخت کیک خلالی در آن فرو کنید در صورتی که تمیز بیرون آید یعنی کیک پخته است. کیک را از فر درآورده و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود و سپس آن را به پنجره توری انتقال دهید.

هنگامی که کیک کاملا خنک شد آن را به برش‌های با ارتفاع ۴ سانتی‌متری برش دهید. با استفاده از یک قالب ۲ سانتی‌متری به شکل قلب، کیک را برش زده و کنار بگذارید (می‌توانید باقیمانده کیک را برای دسر دیگری نگهداری کنید).

برای تهیه مخلوط کیک دوم، همان روش تهیه کیک اول را تکرار کنید جزء اینکه پودر کاکائو و رنگ خوراکی اضافه نمی‌شود.

۳ و یک چهارم پیمانه از مخلوط کیک دوم را در قالب نان از قبل آماده شده ریخته و ته برش‌های قلبی را به صورت یک ردیف محکم به هم فشرده (به صورت ایستاده) در خمیر فرو کنید. بقیه مخلوط کیک را روی آن بریزید طوری که قلب‌ها را بپوشاند.

قالب را به مدت یک ساعت در فر قرار دهید. برای حصول اطمینان پخت کیک، خلالی در آن فرو نمائید در صورتی که تمیز بیرون آید یعنی کیک پخته است. اجازه دهید کیک به مدت ۱۰  دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را به پنجره توری انتقال داده تا کاملا خنک شود.

برای تهیه رویه، تمامی مواد را در ظرفمناسبی روی حرارت ملایم گرم کنید تا مخلوط شوند. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا خنک شوند. رویه را روی کیک خنک شده پخش کرده و در صورت تمایل با ترافل تزئین کنید.

 

این کیک یک عصرانه خوب همراه چای می باشد .

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)