طرز تهیه سالاد جگر مرغ
امروز قصد داریم یک سالاد خوشمزه را آموزش دهیم.سالاد جگر مرغ با نان ماست و خردل یک پیش غذای سالم و بسیارخوشمزه میباشد
مواد لازم نان ماست و خردل:
نان حجمی | یک عدد |
پنیر چدار یا گودا | ۱۰۰ گرم |
ماست ساده | ۴ قاشق غذاخوری |
تخم خردل | ۲ قاشق غذاخوری |
سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی) | یک قاشق غذاخوری |
سس فلفل تند | به میزان لازم |
سالاد | پیاز قرمز کوچک یک عدد |
خیار متوسط | یک عدد |
هویج | یک عدد |
لیموترش | یک عدد |
روغن زیتون بکر | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری | یک دسته کوچک |
کاهو | ۲۰۰ گرم |
جوانه | ۵۰ گرم |
سرکه بالزامیک | به میزان لازم |
پنیر فتا | ۱۰ گرم |
مواد لازم سس جگر:
ژامبون | ۲ ورقه |
روغن زیتون | به میزان لازم |
جگر مرغ | ۴۰۰ گرم |
سرکه قرمز | ۱۰۰ میلی لیتر |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
همچنین بخوانید: طرز تهیه شنیسل ران
روش تهیه:
۱ – نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.
۲ – پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.
۲ قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبونهای خرد شده و جگر مرغ را ۸ دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.
۳ – برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.
۴ – پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نانهای برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.