جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین تبلیغات



طرز تهیه چیز کیک پاستیل

5288_393

آیا دوست دارید کوچولوهای خانه را سوپرایز کنید؟ یک پیشنهاد عالی براش شما داریم.این چیز کیک خیلی راحت را آماده و کودکان خود را خوشحال کنید.با ما همراه باشید تا طرز تهیه این چیز کیک را آموزش دهیم.

مواد لازم برای لایه کف چیز کیک:
  • پودر بیسکویت کرمدار شکلاتی: ۵۰۰ گرم
  • موز له شده: یک عدد
  • شکلات ذوب شده: ۱۰۰ گرم
  • کره ذوب شده: ۵۰ گرم
مواد لازم برای لایه
  • پنیر خامه‌ای: ۴۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
  • پودر شکر: ۱۵۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۵۰ گرم
  • شکلات سیاه ذوب شده: ۳۰۰ گرم
  • ژلاتین: ۸ ورق
  • خامه فرم گرفته و پاستیل برای لایه رویی: به میزان لازم

روش تهیه :

۱. ابتدا ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد می‌گذاریم تا نرم شوند سپس آنها را داخل صافی ریخته و ژلاتین‌ها را در ظرفی فلزی می‌ریزیم و روی بخار آب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند.
۲.  تمام مواد لایه کفی چیز‌کیک را با هم مخلوط کرده، چنگ می‌زنیم و کف قالب کمر بندی چهار گوش به ضلع ۲۳ سانتی متر که از قبل سلفون کشیده‌ایم پهن می‌کنیم.
۳. پنیر و خامه را با همزن برقی هم می‌زنیم تا یکدست شوند. پودر شکر و پودر کاکائو را به همراه شکلات ذوب شده به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن برقی تا آخر کار خوب به هم می‌زنیم تا مواد یک‌دست شوند.
۴. ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه کرده و با همزن برقی چند ثانیه به هم می‌زنیم، به محض آن‌که مخلوط شدند روی لایه اولی در قالب می‌ریزیم. قالب را به‌مدت ۶ تا ۸‌ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا ببندد.
۵. پس از آن‌که چیز کیک خودش را گرفت از قالب و سلفون جدا کرده داخل ظرف مورد نظر می‌گذاریم و با خامه و پاستیل روی آن را تزئین می‌کنیم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید