جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه چیز کیک پاستیل

5288_393

آیا دوست دارید کوچولوهای خانه را سوپرایز کنید؟ یک پیشنهاد عالی براش شما داریم.این چیز کیک خیلی راحت را آماده و کودکان خود را خوشحال کنید.با ما همراه باشید تا طرز تهیه این چیز کیک را آموزش دهیم.

مواد لازم براي لايه كف چيز كيك:
  • پودر بيسكويت كرمدار شكلاتي: ۵۰۰ گرم
  • موز له شده: يك عدد
  • شكلات ذوب شده: ۱۰۰ گرم
  • كره ذوب شده: ۵۰ گرم
مواد لازم براي لايه
  • پنير خامه‌اي: ۴۰۰ گرم
  • خامه فرم گرفته: ۳۰۰ گرم
  • پودر شكر: ۱۵۰ گرم
  • پودر كاكائو: ۵۰ گرم
  • شكلات سياه ذوب شده: ۳۰۰ گرم
  • ژلاتين: ۸ ورق
  • خامه فرم گرفته و پاستيل براي لايه رويي: به ميزان لازم

روش تهیه :

۱٫ ابتدا ورقه‌هاي ژلاتين را داخل آب سرد مي‌گذاريم تا نرم شوند سپس آنها را داخل صافي ريخته و ژلاتين‌ها را در ظرفي فلزي مي‌ريزيم و روي بخار آب قرار مي‌دهيم تا ذوب شوند.
۲٫  تمام مواد لايه كفي چيز‌كيك را با هم مخلوط كرده، چنگ مي‌زنيم و كف قالب كمر بندي چهار گوش به ضلع ۲۳ سانتي متر كه از قبل سلفون كشيده‌ايم پهن مي‌كنيم.
۳٫ پنير و خامه را با همزن برقي هم مي‌زنيم تا يكدست شوند. پودر شكر و پودر كاكائو را به همراه شكلات ذوب شده به مواد اضافه مي‌كنيم و با همزن برقي تا آخر كار خوب به هم مي‌زنيم تا مواد يك‌دست شوند.
۴٫ ژلاتين ذوب شده را به مواد اضافه كرده و با همزن برقي چند ثانيه به هم مي‌زنيم، به محض آن‌كه مخلوط شدند روي لايه اولي در قالب مي‌ريزيم. قالب را به‌مدت ۶ تا ۸‌ ساعت در يخچال مي‌گذاريم تا ببندد.
۵٫ پس از آن‌كه چيز كيك خودش را گرفت از قالب و سلفون جدا كرده داخل ظرف مورد نظر مي‌گذاريم و با خامه و پاستيل روي آن را تزئين مي‌كنيم.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)