-
سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت در فر ۸ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
اگر به دنبال فست فود سالم هستید بهتر است این پیتزای دودی را هم امتحان کنید.کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است .
کالری این پیتزا نصف کالری پیتزاهای معمولی است.
وعده : ۱۲ قطعه
زمان آماده سازی مقدمات : ۱۰ دقیقه
زمان پخت : در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت ، ۱۶ دقیقه
مواد لازم :
خمیر پیتزای آماده | ۳۵۰ گرم |
سیر سفید و گیاهان معطر | ۱۲۰ گرم |
پنیر گوتا رنده شده | ۲ فنجان |
پنیر ریکوتا ایتالیایی و یا پنیر پیتزا | ۱ فنجان |
بوقلمون دودی ورقه شده | ۲ اونس |
ریحان | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه :
۱. فر را در درجه ی ۴۵۰ فارنهایت گرم کنید. در سینی فر نسوزی روغن اسپری کنید .
۲. خمیر پیتزا را بروی سینی فر پهن کنید و در دمای ۴۵۰ درجه به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید.
۳. سینی را از فر بیرون بیاورید ، ادویه و سیر را بروی آن بپاشید سپس مقداری پنیر پیتزا را با پنیر موزارلا مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید و بوقلمون های ورقه شده را روی آن پهن کنید و به مدت در فر ۸ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
۴.غذا حاضر است آنرا به دوازده قطعه کنید و با برگهای ریحان نزئین کنید.