جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز

fo3716

امروز تصمیم داریم یک غذای بینهایت خوشمزه با مرغ را آموزش دهیم.خوشمزگی بیش از حد این غذا به دلیل سس قارچ و پیاز میباشد.امیدوارم که از خوردن این غذا لذت ببرید

مواد لازم برای ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز :

 

 روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
 ران مرغ (با پوست و استخوان)۱٫۳۶۰ کیلوگرم
 نمک نصف قاشق چایخوری
 قارچ۴۵۰ گرم
پیاز خرد شدهنصف فنجان
ترخون خشکسه چهارم قاشق چایخوری
عصاره مرغنصف فنجان
سرکه سفیدنصف فنجان
خامه زده شده۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازهبه مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده۱ قاشق غذاخوری

اگر از ترخون تازه استفاده می کنید، دو قاشق چایخوری لازم دارید

 

طرز تهیه ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز :
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
روغن زیتون را در یک ماهیتابه گود روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های مرغ را از سمت پوست آن داخل ماهیتابه چیده و سرخ کنید. یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آنها بپاشید. مرغ ها را در حین پخت حرکت ندهید تا طلایی رنگ شوند (حدود ۵ تا ۶ دقیقه)

ران مرغ سوخاری با سس قارچ و پیاز,مرغ سوخاری با سس قارچ

تکه های مرغ را از سمت پوست آن داخل ماهیتابه چیده و سرخ کنید و روی آن نمک بپاشید

حالا تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و آنها را در سینی فر بچینید (پوست مرغ باید به سمت بالا باشد). ظرف را برای ۱۳ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

پخت مرغ سوخاری با سس قارچ, طرز تهیه مرغ سوخاری با سس قارچ

تکه های مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و در سینی فر بچینید و برای ۱۳ تا ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید

در همین حین، قارچ ها را خرد کنید. ۱ قاشق غذاخوری از روغن داخل ماهیتابه را حفظ کرده و بقیه را دور بریزید. ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و قارچ را داخل آن بریزید. قارچ ها را تفت دهید تا با روغن پوشیده شوند.

درست کردن مرغ با سس قارچ,انواع پخت مرغ

قارچ ها را تفت بدهید تا آب بیاندازند سپس پیاز خرد شده و ترخون را اضافه کرده و باز تفت بدهید

برای دو دقیقه قارچ ها را تفت دهید تا شروع به طلایی شدن کرده و آب بیاندازند. وقتی قارچ ها صیقلی شدند، پیاز خرد شده و ترخون را اضافه کرده و برای یک دقیقه ی دیگر تفت دهید.

طرز تهیه مرغ سوخاری با سس قارچ, درست کردن مرغ با سس قارچ

عصاره مرغ و سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت را زیاد کنید و بگذارید تا مایع نصف شود

عصاره مرغ و سرکه را داخل ماهیتابه ریخته و حرارت را زیاد کنید. اجازه دهید مایع به نصف کاهش پیدا کند. طعم این مخلوط را چشیده و اگر لازم است نمک بیشتری به آن اضافه کنید. در آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید.

مرغ سوخاری با سس قارچ,پخت مرغ سوخاری با سس قارچ

حالا خامه را اضافه کرده و حرارت را کم کرده و اجازه بدهید برای یک دقیقه بجوشد

 

حالا خامه را اضافه کرده و حرارت را کاهش داده و اجازه دهید برای یک دقیقه بجوشد.
در هنگام سرو، سس قارچ و پیاز را در کف ظرف سرو ریخته و مرغ ها رو روی آن بچینید. اگر این سس در ظرف پخت چکه می کند، آن را روی مرغ ریخته و در آخر مقداری جعفری روی آن بپاشید.

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)