جدیدترین مطالب پزشکی و سلامت در سایت پزشکین



طرز تهیه استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره

20158113375330a

استیک ماهی تن با سس تارتار و زیره یک ناهار عالی میباشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم پیشنهاد میکنم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید و لذت ببرید.

مواد لازم :
  • ماهي تن بي‌استخوان به قطر ۲ سانتي‌متر بريده شده: ۴ قطعه
  • روغن مايع: يك‌چهارم فنجان
  • آبليمو: ۳ قاشق غذاخوري
  • زيره تفت داده شده: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق مرباخوري
  • سير له شده: ۲ حبه
  • سس تارتار و زيره: يك‌دوم فنجان

روش تهیه :

ماهي را بشوييد و روي دستمالي خشك كنيد سپس در كيسه نايلون با روغن، آبليمو، زيره، فلفل و سير مخلوط كنيد و روي ماهي‌ها بريزيد تا كاملا به مواد آغشته شوند .كيسه را ۳۰ تا ۶۰ دقيقه در يخچال بگذاريد در اين مدت يك‌بار مواد را هم بزنيد. ماهي را از مواد بيرون آورده و مواد را نگه داريد. ماهي‌ها را روي پنجره فلزي چرب شده در كباب‌پز يا فر بچينيد و روي منقل زغالي يا در فر از قبل گرم شده با حرارت متوسط ۸ تا ۱۲ دقيقه كباب كنيد. در نيمه زمان پخت‌، ماهي‌ها را بچرخانيد و مقداري از مواد درون كيسه را روي‌شان بماليد. زماني كه چنگال به‌راحتي در گوشت ماهي فرو رود و گوشت را ورقه ورقه كند، ماهي حاضر است و مي‌توانید با سس تارتار و زيره سرو كنيد.

سس تارتار و زيره:

۲ قاشق غذاخوري چاشني انبه ريز خرد شده، يك‌سوم فنجان سس مايونز، يك قاشق مرباخوري خردل ، يك قاشق مرباخوري آبليمو و يك قاشق مرباخوري زيره تفت داده شده را مخلوط كنيد و در ظرف دربسته‌اي تا هنگام سرو در يخچال بگذاريد.
اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)